Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 04 23 10 39 53 455

З ініціативи керівників студентської науки з різних напрямів освіти (публічне управління та адміністрування, менеджмент, педагогіка), а це – доцент Мар’яна Матвеєва, професори Галина Левків та Олеся Смолінська, наші здобувачі – Марта Бала і Марія Залата, Соломія Головка та Софія Кот, Ольга Семенів – подали до конкурсного розгляду оргкомітету Міжнародної студентської наукової конференції в Університеті Матея Бела (м. Банська Бистриця, Словаччина) свої наукові праці. Всі вони були відібрані для участі у цьогорічній, вже тридцятій за ліком, конференції “Študentská vedecká aktivita (ŠVA)”. Тому 11 квітня 2024 року ми разом із науковими керівниками очно взяли участь у цьому науковому форумі. Всі доповіді були виголошені англійською мовою та активно обговорювалися, адже дослідження присвячені актуальним проблемам управлінсько-економічного та соціального характеру. Як словацьким студентам, так і їхнім професорам було цікаво з’ясувати глибину наших досліджень. Всі ми гідно та вдумливо поставилися як до проведення досліджень, так і до оформлення їх результатів у підготованих статтях, з якими, до речі, можна буде ознайомитися після опублікування на сайті Університету Матея Бела.

 

Ось наші теми:
“The role of municipal and private enterprises and public organizations in solving the problem of stray animals in the city of Lviv” (Марта Бала та Марія Залата) – секція “Публічна економіка та регіональний розвиток”;

“Reindustrialization of Human Capital in Ukraine: Preconditions and Tendencies” (Соломія Головка та Софія Кот) – секція “Соціальні науки”;

“Career expectations in the teaching profession: A 3D space of ideas” (Ольга Семенів) – секція “Соціальні науки”.

Усіх учасниць відзначено сертифікатами, однак, за результатами парціального оцінювання, що охоплювало всі етапи: від анотації – до обговорення, в тому числі врахування оцінки наукових керівників, в секції “Соціальні науки” дипломом І ступеня відзначена магістрант ОПП “Освітні, педагогічні науки” Ольга СЕМЕНІВ, а ІІ ступеня – бакалавранти ОПП “Менеджмент” Соломія ГОЛОВКА та Софія КОТ.

зображення viber 2024 04 23 10 39 32 928

зображення viber 2024 04 23 10 41 59 099

Ми щиро вболівали одна за одну, підтримували, що, вочевидь, і забезпечило визначні результати.

Вся наша делегація ознайомилася із красивим містечком на берегах гірської річки – з Банською Бистрицею. Варто зауважити, що львів’янин не вартий носити титул львів’янина, якщо не знайшов там, де гостює, Високого Замку і не подолав усі серпантини )))) Ми змогли все! І привезли рідному Університетові славу одного із провідних центрів студентської науки у Східній Європі!

Nahorodz

Prohulianky

Допис підготували здобувачі
Марта БАЛА, Марія ЗАЛАТА, Соломія ГОЛОВКА, Софія КОТ, Ольга СЕМЕНІВ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru