Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Знання забезпечують міцний фундамент, розвивають здібності, формують вміння та навики, які ведуть до професійного успіху. Щоб обговорити питання необхідності та важливості освіти для молоді, кураторками, викладачками кафедри публічного управління та адміністрування Мар’яною Матвеєвою, Галиною Гринишин та Надією Радух з факультету економіки та менеджменту в рамках курсу «Основи української державності, культури та духовності» для студентів спеціальності «Менеджмент» було проведено виховний захід на тему «Освіта – запорука успіху». Поділитись своїм особистим досвідом, досягнутими успіхами на зустріч зі студентами прийшли успішні жінки Оксана Івасів та Христина Брухаль.

Оксана Івасів – підприємець, маркетолог з 15-річним досвідом у сфері інтер’єрного оздоблення та текстильного виробництва. Засновниця компанії «Ваш інтер’єр». Базовий напрям: дизайн та оздоблення інтер’єрів. Маркетинг та брендинг з любов’ю по-жіночому – основний підхід в бізнесі, який приносить результат та задоволення.
У 2008 році закінчила Львівський національний університет ім.І.Франка за спеціальністю «Економіка». Однак і до сьогодні постійно навчається та займається саморозвитком. Семінари, тренінги, вебінари, стажування в Україні та за кордоном – це те що допомагає успішно розвивати бізнес, слідкувати за останніми трендами, розширювати свій кругозір і будувати основу для нових досягнень.
Виховує з чоловіком трьох дітей, залишаючи ще й час на хобі – співає у хорі «Горлиця».

Брухаль Христина − директор департаменту комплаєнс АТ «Кредобанк», на даний час є магістранткою спеціальності «Бізнес-адміністрування» Українського католицького університету.
Має дві вищі освіти, у 2002 році закінчила Львівську комерційну академію за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини» та у 2019 році – Східноєвропейський університет економіки та менеджменту, спеціальність «Правознавство».
Успішна жінка, ідеальна дружина, зразкова мама та справжня «галицька ґаздиня».

Виступи цих двох жінок викликали велику зацікавленість, «розворушили» студентську аудиторію, породивши велику кількість запитань стосовно можливостей та труднощів на шляху до професійного успіху.
Такі зустрічі з успішними людьми є додатковим мотивуючим інструментом для студентської молоді на шляху до омріяної професії.

Мар’яна Матвеєва, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru