Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1

28 вересня 2023 року студенти 1 курсу спеціальності «Менеджмент» з куратором Надією Радух, 2 курсу спеціальності «Маркетинг» з куратором Мар’яною Матвеєвою, 3 курсу спеціальності «Менеджмент» з куратором Галиною Левків в рамках курсу «Національне виховання» здійснили пізнавальну прогулянку центральною частиною Львова та відвідали виставку ліногравюр Софії Короткевич «Простір: небезпека» в галереї «Дзиґа».
Концепція виставки продиктована персональними спостереженнями і пережиттями художниці. У серії ліногравюр можна впізнати будівлі з різних міст України. Око одразу впізнає зображення районів Львова. Наприклад, будинок, який був зруйнований внаслідок липневого прильоту на вулиці Стрийській або ракету, що пролітає над будівлями в районі Підзамче. Водночас в роботах є узагальнені мотиви – будинки, над якими літають дрони, що можуть зображувати безліч міст України. Авторка зобразила локації, над якими пролітали або можуть пролетіти ракети в недалекому майбутньому, адже війна не закінчилась і під загрозою кожен клаптик неба і землі.

Оглядаючи експозицію, студенти осмислювали свій багаж досвіду, відчуттів, переживань, які внесла в їхнє життя війна.

фото 2

Сонячний вересневий день, вир міських вулиць, чудова львівська архітектура. Вже кілька днів мовчать сирени. Однак, щоразу погляд зупиняється на захисних огорожах пам’яток архітектури і безтурботність розвіює надпис «Оригіналом будемо милуватись після перемоги».

фото 3

Цінуймо кожну мить життя.
Слава Україні!

Мар’яна Матвеєва, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru