Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

foto 1

14–16 березня 2024 року у Вроцлавському університеті на факультеті права, адміністрування та економіки (м. Вроцлав, Польща) проходила ХХІ Міжнародна студентська наукова конференція “Від досліджень до розв’язків. Cуспільні науки перед обличчям криз і нерівності у ХХІ столітті”.

foto 2

З вітальним словом до учасників конференції звернулися проректор Вроцлавського університету професор Мацєй Цесаж, заступник декана факультету права, адміністрування та економіки Барбара Ковальчик, віце-директорка інституту економічних наук Алісія Сєльска, побажавши учасникам вдалого презентування результатів своїх досліджень, плідної праці та натхнення до наукового пошуку.

Впродовж трьох конференційних днів студенти представляли результати своїх наукових дослідженнь та відбувалася цікава й пізнавальна наукова дискусія на актуальні теми кризових явищ та їх впливу на суспільство. Офлайн та онлайн-формати проведення конференції дали змогу залучити велику кількість слухачів, які займаються проблематикою впливу криз на суспільні та економічні процеси.

3

Студентка факультету економіки та менеджменту Василина Андрусик на секційному засіданні презентувала доповідь на тему «Роль організацій громадянського суспільства в Україні у подоланні криз» (науковий керівник доцент Мар’яна Матвеєва). Актуальність дослідження викликала жваву дискусію серед слухачів.

foto 4

До онлайн-формату конференції долучилися студенти спеціальності “Публічне управління та адміністрування” Богдан Пиріг, Іван Любуська, Валерій Сагайдак та науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління та адміністрування Мар’яна Матвеєва, Володимир Ярошович, Тарас Ситник.

foto 5

Вітаємо та бажаємо нових досягнень !!!

Допис підготувала Мар’яна Матвеєва, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru