Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Лекція 1

27 березня 2024 року на факультеті економіки та менеджменту ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького за ініціативи кафедри публічного управління та адміністрування відбулася гостьова лекція “Ефективне використання активів територіальних громад на прикладі управління комунальним майном м. Львова” зі заступником начальника управління, начальником відділу регулювання орендних відносин управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Іриною Харечко.

Лекція 2

З вступним словом до учасників зустрічі звернувся в. о. ректора Університету, професор Іван Парубчак, відзначивши, що проведення подібних заходів є вкрай важливим, оскільки потрібно максимально наблизити підготовку фахівців до вимог ринку праці та запропонувати роботодавцям кваліфікованих та перспективних працівників, а організована зустріч допоможе розширити у здобувачів освіти необхідні компетентності за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування”.

До зустрічі доєдналися здобувачі вищої освіти спеціальності “Публічне управління та адміністрування”, оскільки тема є актуальною для них як майбутніх керівників і представників органів державної влади та місцевого самоврядування, а якісна підготовка сучасних фахівців потребує врахування практичного досвіду.

Під час лекції спікер виокремила особливості управління активами територіальних громад, зокрема механізми ефективного управління майном Львівської територіальної громади, розкрила практичний алгоритм передачі в оренду державного та комунального майна за допомогою електронного аукціону. Також пані Ірина навела успішні приклади аукціонів з приватизації та оренди комунального майна, які допомагають наповнювати місцевий бюджет громади.

Лекція 3

У дискусії активну участь взяли декан факультету економіки та менеджменту, доцент Олег Гримак, завідувач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені професора І. В. Поповича, професор Павло Музика, завідувач кафедри менеджменту, доцент Богдан Батюк, в. о. завідувача кафедри туризму, доцент Леся Кушнір, в. о. завідувача кафедри історії України та економічної теорії, доцент Надія Войтович, в. о. завідувача кафедри публічного управління та адміністрування, доцент Надія Радух, доценти Ігор Вороний, Володимир Ярошович, Тарас Ситник.

Представлена інформація викликала жвавий інтерес в учасників заходу та окреслила науковій спільноті факультету економіки та менеджменту нові горизонти для досліджень, а здобувачам освіти – нові перспективні шляхи для побудови кар’єри.

Допис підготувала Надія Радух, виконувач обов’язків завідувача кафедри публічного управління та адміністрування

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru