Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 2606

5 грудня напередодні свята Святого Миколая Чудотворця студенти 4 курсу освітньої програми “Екологія” та Лілія Мелешко, викладач англійської мови, асистент кафедри української та іноземних мов відвідали Звіринець-парк ім. Бенедикта Дибовського та принесли гостинці для звірят, які там мешкають.

IMG 2609

Ідея відвідин Звіринця-парку виникла після практичного заняття з англійської мови за фаховим спрямуванням, на якому обговорювали користь та шкоду зоопарків, зокрема тема пари та дискусій “Are zoos a good thing? How do you feel about keeping animals in zoos? Read both sides of the argument to help you decide”.

Під час прогулянки звіринцем-парком студенти повторили Lists of animals, Basic types of animals and their characteristics, також зробили висновки, що все залежить від того, наскільки добре керують окремими зоопарками, і відзначили, що переваги зоопарків, безперечно, можуть переважити їхній шкідливий вплив. Однак цілком зрозуміло, що багато людей уважає, що ув’язнювати тварин з будь-якої причини просто неправильно.

IMG 2631

IMG 2654

IMG 2634

Коментар студентки Софії Ткач: “З одного боку, зоопарки можуть бути корисними з погляду освіти, досліджень та охорони видів.

З іншого боку, постають питання про добробут та умови утримання тварин у зоопарках. Важливо, щоб зоопарки дотримувалися високих стандартів догляду та умов утримання тварин”.

Коментар студентки Софії Войтович: «Якщо зоопарк створений суто для людської розваги, то моє ставлення негативне. Але якщо це місце, куди потрапляють хворі тваринки, їх там лікують і доглядають, то позитивно».

Допис підготувала Лілія Мелешко, викладач англійської мови, асистент кафедри української та іноземних мов

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru