Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Гостьову лекцію провів представник компанії ТОВ «Сева Санте Анімаль Україна» Павло Головко на тему: «Стрес у тварин та його наслідки» для здобувачів 2-3 курсів біолого-технологічного факультету, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (освітні програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Зоофізіотерапія»).

1

 

Стрес – це неспецифічна відповідь організму на будь-який дратівливий фактор, який супроводжується перенапругою нервової системи з метою рівноваження діяльності організму з умовами зовнішньо середовища, що змінюється.

2

3

4

5

6
На лекції були розглянуті основні причини стресу, їх наслідки та як з ними боротися.
На основі інноваційних ідей компанія Сева Санте Анімаль розробила унікальні препарати для корекції поведінки собак та котів, що принципово змінило терапевтичний підхід у поведінковій медицині, з якими були ознайомлені слухачі.
Щира подяка лектору від студентів та викладачів кафедри генетики і розведення тварин ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького за цікаву, змістовну лекцію та за безцінний досвід для майбутніх фахівців.

Музика Л.І., Кропивка Ю.Г., Боднар П.В.
Кафедра генетики і розведення тварин

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru