Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З метою закріплення набутих під час навчання теоретичних знань, ознайомлення з конкретними ділянками юридичної діяльності, структурою і специфікою роботи баз практики, формування навичок застосування чинного законодавства в конкретній сфері юридичної діяльності здобувачі вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» галузі знань 08 «Право» на другому (магістерському) рівні вищої освіти проходять виробничу практику. Під час проходження практики студенти також мають змогу зібрати фактичний матеріал для написання випускної кваліфікаційної роботи.

02 грудня 2021 р. відбувся захист звітів з виробничої практики у магістрів-правників 2-го курсу, яка тривала 7 тижнів і проходила на базі юридичних осіб публічного права. Під час захисту здобувачі вищої освіти звітували перед комісією про виконання завдань практики, здобуті навички та вміння,  ділились новими враженнями і обговорювали перспективи подальшого працевлаштування. 

На шляху до здобуття освітнього ступеня «Магістр з права» залишилося здолати останній бар’єр – захистити кваліфікаційну роботу. Тож бажаємо здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти плідної підготовки та успішного захисту результатів їхніх досліджень!

Юлія Коверко, доцентка кафедри права

 

 

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru