Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Сьогодні відбулася гостьова онлайн - лекція для здобувачів освітньої програми «Фізична культура і спорт» за темою "Організація роботи з молоддю об'єднаної територіальної громади через спортивні клуби (на прикладі молодіжного культурно - спортивного клубу "Темп"). Лекцію читав президент молодіжного спортивного клубу" Темп", Заслужений тренер України з боротьби М.З. Костюк.

Лектор зазначив, що фізична культура і спорт є важливою складовою частиною виховного процесу дітей і підлітків, учнівської та студентської молоді. Вони відіграють значну роль у зміцненні здоров’я, підвищенні фізичних і функціональних можливостей організму людини, забезпеченні здорового дозвілля, збереженні тривалості активного життя дорослого населення. Також він розповів про мету та головні завдання спортивних клубів загалом та детально охарактеризував діяльність молодіжного культурно - спортивного клубу "Темп".
Цікавим було обговорення зі студентами вимог роботодавців щодо компетентностей майбутніх фахівці у галузі фізичної культури і спорту для роботи з молоддю в об’єднаних територіальних громадах.
Лекція відбулася в творчій та дружній атмосфері. Викладений матеріал викликав зацікавленість у студентів, які відчули важливість і перспективність обраної професії.


Дякуємо доповідачу Костюку М.З. за цікаву лекцію!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru