Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Карантин знову вносить свої корективи у нашу професійну діяльність. З 23 вересня університет перейшов на віддалену форму навчання. Враховуючи специфіку роботи, колектив кафедри інформаційних технологій у менеджменті зібрався для обговорення платформ для дистанційного навчання та можливостей їх найефективнішого використання. До обговорення приєднався і декан факультету Олег Гримак.

Метою зустрічі було віднайдення шляхів для оптимізації дистанційного навчання цього навчального року, враховуючи попередній досвід.

Викладачі кафедри організували ефективну комунікацію зі студентами та завжди прислухаються до їх побажань. Беручи до уваги попередні опитування серед студентів щодо платформ та засобів відеозв’язку, вибрали найбільш оптимальні та найзручніші рішення, а саме: Zoom, Meet для невеликих груп студентів та Microsoft Teams для великих потоків та студентів магістратури. Незмінним є використання віртуального навчального середовища Moodle (для студентів перших курсів провели додатковий інструктаж для роботі у середовищі).

Ми, працівники кафедри ІТМ завжди готові надати допомогу студентам та науково-педагогічним працівникам щодо використання інформаційних технологій для того, щоби вповні використовувати технічні можливості, які надаються згаданими навчальними платформами та впевнено почуватися в сучасних реаліях дистанційного освітнього процесу.

2 

6

4

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru