Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 03 25 23 07 27 399

На факультеті харчових технологій та біотехнології, зокрема на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів вже стали традиційними зустрічі працівників зі стейкхолдерами та здобувачами вищої освіти, які дають змогу враховувати зміни й інноваційні пропозиції для включення окремих тем або ОК у навчальні плани ОПП “Магістр”.

 

Директор ТОВ ЮНАЙТЕД РЕГІСТР ОФ СИСТЕМС УКРАЇНА Олександр Сімінькович, який займається сертифікацією підприємств та незалежною інспекцією вантажів взяв участь в обговоренні освітньої програми магістерського (другого) рівня спеціальності 181 “Харчові технології”, ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса”.

зображення viber 2024 03 25 23 08 30 614

У сучасних умовах розвитку освітнього процесу зустрічі такого формату дають можливість врахувати інтереси здобувачів вищої освіти, роботодавців та інших стейкхолдерів під час розроблення та реалізації освітніх програм, а також досягти поставленої мети, а саме забезпечити підготовку висококваліфікованих фахівців у галузі

Допис підготувала Ірина Сімонова, доцент кафедри

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru