У вересні 2025 року на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, яка входить до складу факультету харчових технологій та біотехнології, відбулася зустріч гаранта ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» Уляни Драчук зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти.
На заході були присутні також в. о. декана факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль та усі працівники випускової кафедри. Гарант ознайомила студентів із каталогом вибіркових дисциплін, магістранти мали змогу дізнатися про діючу нормативно-правову базу щодо залучення студентів до комунікації з гарантом освітньої програми для покращення навчального процесу. Окремо обговорено важливі аспекти додержання під час навчального та наукового процесів вимог академічної доброчесності. Крім цього, студентів було проінформовано про широкі можливості з удосконалення навичок у межах неформальної освіти.
Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, кандидат технічних наук, доцент