Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 2

Студентка 4 курсу біолого-технологічного факультету спеціальності “Зоофізіотерапія” Тетяна-Галина Тимчак зарекомендувала себе винятково позитивно при проходженні практики у приватній клініці “Bon-Bon Dog Spa” (Львів) з грумінгу (02 грудня 2022 року) інструктор Тіна Давидяк.

 

“Bon-Bon Dog Spa” (“Бон Бон Дог Спа”) – грумінг-салон, який вивчає сучасні методики догляду за тваринами та завжди застосовує особливий підхід до всіх пухнастих клієнтів. У салоні безліч корисних для тварин процедур: купання і сушіння; спа-процедури та маски для красивої, здорової шерсті; гігієнічні та естетичні комплекси; ветеринарний манікюр; ультразвукова стоматологія. “Bon-Bon Dog Spa” гарантує високу кваліфікацію персоналу, безпеку послуг і використання тільки якісних органічних доглядових засобів.

Фото 3

Фото 1 1
Будучи куратором 4 курсу спеціальності “Зоофізіотерапія”, у 1 групі хочу особливо відзначити свою студентку Тетяну-Галину Тимчак, яка зарекомендувала себе позитивною, дисциплінованою, відповідальною, пунктуальною і виконавчою здобувачкою освіти. Тетяна-Галина Тимчак у навчанні та роботі активна й ініціативна. Маючи таких студентів, можемо бути певні, що зовсім скоро сфера професійного догляду за тваринами поповниться конкурентоздатними та освіченими фахівцями.
Допис підготувала Юліана Білаш, доцент кафедри безпеки виробництва та механізації технологічних процесів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru