Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

4 січня відбулася робоча поїздка професора кафедри мікробіології та вірусології Руслана Андрійовича Пеленя, доцента Миколи Михайловича Верхолюка, аспіранта Віталія Олександровича Мирончука та представника компанії «Sirion» Кирила Юрійовича Гордієнка у ТзОВ «Еко Міт». 

05

Господарство займається вирощуванням та реалізацією племінних свиней, розташоване у селі Батятичі, Камянка-Бузького району, Львівської області. Метою нашого візиту було ознайомлення з ветеринарно-санітарним та епізоотологічним станом господарства, технологічною схемою вирощування тварин для проведення наукових досліджень згідно індивідуального плану аспіранта за темою дисертаційної роботи: «Санітарно гігієнічна оцінка застосування пробіотичних дезінфектантів у тваринницьких приміщеннях».

 02

03

04

07

06Керівник господарства Ян Доляш та провідні спеціалісти ознайомили наукових співробітників з роботою господарства, умовами годівлі, лікувально-профілактичними заходами та особливостями схеми дезінфекції. В господарстві застосовується інтенсивна технологія тваринництва, тому постало питання в проведенні дезінфекції у присутності тварин. Було запропоновано застосування дезінфікуючого препарату, до складу якого додані пробіотичні мікроорганізми.

Завершенням зустрічі стало підписання договору про співпрацю господарства, наукових співробітників та компанії «Sirion».

08

Віталій Мирончук, аспірант

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru