Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

image3

«Краще один раз побачити, ніж сто разів почути». Ця народна мудрість знаходить своє підтвердження в багатьох сферах нашого життя. Ми самі часто переконуємося в тому, що побачене справляє більше враження і надовго залишається в пам`яті, ніж те, про що ми лише почули.

image1

2 травня 2023 року кафедру мікробіології та вірусології відвідали учні 11 класу середньої загальноосвітньої школи № 72 міста Львова та асистент кафедри епізоотології МАРТИНІВ Ю. В.

Екскурсію навчально-дослідною лабораторією та практикумами кафедри провели завідувач кафедри доцент КАЛІНІНА О. С. та аспірант МИРОНЧУК В. О. 

Учні побачили сучасне обладнання лабораторії, зокрема мікроскопи, отримані за грантом Євросоюзу, ознайомилися з методами мікробіологічних досліджень.

image4

Аспірант Мирончук В. О. продемонстрував техніку виготовлення препаратів для мікроскопії, техніку посіву на живильні середовища і визначення чутливості мікроорганізмів до антибіотиків.

Екскурсія навчально-дослідною лабораторією та практикумами і демонстрація практичних навичок справили неабияке враження на майбутніх випускників. Було поставлено чимало запитань стосовно проведення лабораторних занять і роботи студентського наукового гуртка. Можливо, в недалекому майбутньому ці учні поповнять лави здобувачів вищої освіти нашого університету.

Завідувач кафедри мікробіології та вірусології доцент КАЛІНІНА О. С., 
аспірант кафедри МИРОНЧУК В. О.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru