Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1680852817872138

На початку  весни мені вдалось стати учасницею програми по підвищенню клінічної компетенції серед студентів старших курсів «SPINAKER Program». Темою майже двотижневого навчання були «Хвороби фермерських тварин».

Програма видалась дуже цікавою та пізнавальною. Увесь перший тиждень складали онлайн-лекції на різні теми, і ще кілька днів – практика на одній із молочних ферм Польщі. Я залишилась приємно враженою кількістю корисних знань та навичок, здобутих за цей час. Оскільки свої попередні роки навчання в університеті я більше уваги приділяла вивченню дрібних домашніх тварин, робота з великою рогатою худобою була для мене чимось новим. Тим не менш, матеріал поданий на лекціях, а також усе те, чого навчали студентів під час практики далося легко. Повертаючись додому, я пишалась тим, як сильно виросли мої знання та навички щодо даної теми за такий короткий проміжок часу.

Окремо хочу висловити задоволення програмою відпочинку. Під час частини навчання, що проводилась у Вроцлаві, було організовано кілька зустрічей – між студентами, а також з професорами. Дружня атмосфера сприяла тому, що вивчення нового було цікавим квестом, а не нудним циклом уроків. Складалось враження, що це не відрядження, а коротка відпустка. По завершенню практики для студентів було організовано тури Вроцлавом, місцевим зоопарком, а також екскурсію до замку Ксендж.

Участь у «SPINAKER Program» залишила лише приємні враження. Я щаслива, що мала можливість стати її частиною, розширити свої знання та навички. А тепер ділюсь враженнями і рекомендую спробувати схожий досвід усім своїм знайомим

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru