Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Для фізиків, математиків, IT -шників і програмістів, спортсменів, медиків, мистецтвознавців, артистів, біологів, хіміків, економістів, філологів, лінгвістів, юристів, істориків, політологів, міжнародників, географів, філософів, фахівців з держуправління, технічних, природничих та педагогічних наук, а також керівників всіх рівнів та тих, хто готовий ними стати в найближчій перспективі

Понад 200 Нобелівських Лауреатів разом з Вами протягом 2 місяців.

(180 годин чистого Натхнення, Ідей, Досвіду та Нових Знань). 

ДЕТАЛЬНІШЕ: Міжнародна програма підвищення кваліфікації | World History: Famous Personalities (whfpdubai.com)

The International Historical Biographical Institute (Dubai ­ - New York - Rome - Burgas - Jerusalem - Beijing) запрошує керівників закладів освіти і науки, вихователів дошкільних закладів, методистів, вчителів та науково-педагогічних працівників взяти участь у X Міжнародній програмі підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників “Разом із Нобелівськими Лауреатами: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу“. Вона фінансується за рахунок міжнародного гранту в еквіваленті EUR 1 200 000, наданого IHBI за фінансової підтримки ОАЕ, Італії, Болгарії, США, Ізраїлю та Китаю, а також залучення благодійних внесків.

Міжнародну програму підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників адаптовано відповідно до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. №800 із змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України №1133 від 27.12.2019.

Ви прослухаєте лекції та виступи відомих світових лідерів в сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти, зокрема, Мухаммада Юнуса, Аунг Санг Су Чжі, Леха Валенси, Ольги Токарчук, Роберта Енгля, Чарльза Райса, Джона Гуденафа, Воле Соинке, Луїзи Глюк, Харві Алтера, Азіза Санкара, Світлани Алексієвич, Джиммі Картера та інших.

Забезпечується переклад або субтитрування, крім того наявна можливість дивитися в оригіналі англійською мовою з субтитрами.

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний для себе час(зранку, по обіді, ввечері, вночі).

Реєстрація на Програму: на постійній основі до 10 березня 2023 року.

Тривалість Програми: до 11 березня 2023 року.

Вручення Міжнародних Сертифікатів: 09-11 березня 2023 року.

В Програмі візьмуть участь понад 200 Нобелівських Лауреатів.

Що дає Вам участь в цій Програмі?

· Дозволить Вам успішно продовжити трудову угоду чи контракт у 2023 році, адже наявність сертифікату про міжнародне підвищення кваліфікації чи стажування, це основна передумова допуску для участі в конкурсі на зайняття посади, згідно законодавства України.

· Дозволить Вам успішно пройти атестацію та отримати наступні кваліфікаційні категорії та вчені і педагогічні звання, адже приймаючі участь в Міжнародній Програмі, Ви підтверджуєте свій міжнародний науковий та освітній досвід, що призведе до відчутного підвищення зарплати та появі перспектив стрімкого кар’єрного зростання, дозволить Вам реалізувати Ваші амбіції щодо Зростання, Розвитку та Досягнень.

· Сертифікат про проходження Міжнародної програми на 180 годин або 6 кредитів ECTS(з них 15 годин передбачено під питання інклюзивної освіти/0,5 кредиту ECTS), в якому зазначено отримання Вами Міжнародного освітнього гранту №EG/U/22-23/06/08 та загальні, ключові та професійні компетентності, набуті під час проходження програми, які вимагаються Міністерством освіти і науки України.

· Присвоєння кваліфікацій Міжнародного Керівника Категорії Б в галузі Освіти чи Науки, згідно класифікації ЮНЕСКО та Міжнародного Вчителя/Викладача, що підтверджує високий рівень отриманої кваліфікації і дозволяє, в тому числі, іноземцям, які мають диплом про вищу освіту, претендувати на роботу і займати посади в галузі освіти або науки та визнається в 120 країнах світу, зокрема, Близького Сходу, Північної Африки, Китаї, Індії, Японії, Україні, США, країнах ЄС та Латинської Америки тощо.

· Цікаві і знамениті спікери, яких Ви не зустрінете на жодних інших курсах. Це унікальна програма. Ви завжди зможете пишатися і в пристойній формі похизуватися перед колегами, учнями і власними дітьми тим, що проходили Міжнародну програму, де ключовими спікерами були Генрі Кіссинджер, Еммануель Шарпантье, Роберт Енгль, Далай-лама XIV, Ольга Токарчук тощо, тобто визначні особистості, які є прикладом для будь-якого покоління, відомі всьому світу, є моральними лідерами та по суті перетворилися на Легенди. Вчиться у них і цитуйте їх. Ваш кругозір, престиж, визнання, авторитет і значимість для оточення тільки зростатимуть.

Витрати педагогічних працівників для участі в програмі складають 1800 гривень реєстраційного внеску. Кошти будуть спрямовані на потреби тимчасово вимушених переселенців з України. Міжнародним освітнім грантом покривається решта вартості програми, в розмірі 3500 EUR.

Реєстрація: Ви зможете приєднатися до Програми на постійній основі до 10 березня 2023 року через офіційну електронну пошту Інституту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Будь-ласка, проінформуйте про це Ваших колег, зокрема, які разом з Вами бажають розвиватися в професійному напрямку та своїми знаннями, набутим досвідом та зусиллями змінювати Оточуючий Світ та перетворювати Україну на могутню, багату та процвітаючу країну.

Для реєстрації необхідно виконати декілька простих кроків:

1. Надішліть наступну інформацію на наш офіційний e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Прізвище, Ім’я По-Батькові українською мовою в давальному відмінку та Ім’я і Прізвище англійською мовою, як в закордонному паспорті (для Міжнародного Сертифікату). Приклад: Сиротюк Інні Іванівні, Inna Syrotyuk

Дату Вашого народження

Своє місто і область

Місце роботи і Посаду

Свій e-mail і Cвій мобільний телефон

В темі Вашого листа обов’язково вкажіть – Реєстрація на міжнародну програму!

2. Після проведення Вашої реєстрації на програму Вам будуть виставлені платіжні реквізити для сплати реєстраційного внеску, а після підтвердження оплати, Ви отримаєте доступ до закритого каналу, де з початком програми будуть розміщуватися лекції та виступи наших спікерів.

Координатор в Україні Міжнародної програми підвищення кваліфікації керівників закладів освіти, педагогічних та науково-педагогічних працівників, доктор історичних наук, професор Недужко Юрій Вікторович моб. т. 066-84-97-595

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru