Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG b42865d23eb397115e66b0f547bcac7a V

Студент 1 курсу ОС “Магістр” спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” Роман Маковей успішно завершив Інтегрований онлайн-курс “Науки про життя” (4 кредити, 120 аудиторних годин). За результатами навчання і підсумкового тесту, Роман продемонстрував високий рівень знань, за що отримав стипендію в розмірі 600 євро.

Курс “Науки про життя” проводився впродовж вересня–грудня 2023 року, і був організований командою викладачів та науковців з України і Німеччини за фінансової підтримки Німецької Служби академічних обмінів (DAAD) у межах проєкту “Modular online course «Integrative Life Sciences» for Ukrainian biology students”/Ukraine digital: Ensuring academic success in times of crisis.

 

Інтегрований курс складався зі 42 лекцій та 18 семінарських занять з чотирьох ключових предметів: біохімії, фізіології, молекулярної біології та біофізики. Це допомогло студентові отримати широкі знання з біологічних наук та порівняти підходи до вивчення цих предметів у різних університетах.

“Хоча курс забирав багато часу, кожна година була вкладеною в освіту. Регулярні тестування, опитування та доповіді тримали мене у тонусі та заохочували активно вчитися. Завершуючи курс, я впевнений, що це був важливий етап у моєму навчанні, й отримані знання стануть для мене своєрідним ключем до нових можливостей у моєму науковому та професійному розвитку. Окрім цього, я вдячний організаторам за можливість отримати стипендію, яка стала приємним бонусом до навчання», – ділиться своїми враженнями Роман Маковей.

MAKOVEI Roman Certificate Life Sciences 2023

MAKOVEI Roman Certificate Life Sciences scholarships 2023

Колектив кафедри біотехнології та радіології бажає Роману не зупинятися на досягнутому, а також, щоб отримані знання та навички стали в нагоді у майбутньому!

Допис підготувала Соломія Слободян, кандидат ветеринарних наук

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru