Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

10

20 травня у рамках зустрічі з роботодавцями студенти ОП «Фізична терапія, ерготерапія», факультету громадського розвитку та здоров’я Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького прослухали лекцію «Фізична терапія при міофасциальному синдромі» від директора Медичного центру доктора Дробота, лікаря вищої категорії, члена світової організації лікарів ударно-хвильової терапії (ISMST), заслуженого лікаря України, к.м.н. Дробота Я.М.

Під час лекції Ярослав Михайлович звернув увагу здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» на причини виникнення, його тригерів та методів реабілітації. Лекція викликала велике зацікавлення у студентів, і в рамках продовження співпраці, доктор Дробот Я.М. пообіцяв провести практичний майстер клас методів реабілітації міофасциального синдрому.
Ми щиро вдячні директору Медичного центру доктора Дробота, к.м.н. Дроботу Я.М. за цікаву та змістовну лекцію і з нетерпінням чекаємо подальших зустрічей.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru