Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Щорічно, впродовж трьох тижнів жовтня, студенти 3-го курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» проходять на кафедрі хірургії лабораторні заняття, які, як правило, карбуються у їхній пам’яті на довгі роки, а то, й на усе життя. Адже теми занять «Елементи хірургічної операції, роз’єднання та з’єднання тканин, шви» з начальної дисципліни «Оперативна хірургія з основами топографічної анатомії та анестезіологія» завжди викликають фурор у майбутніх лікарів ветеринарної медицини. На таких заняттях студенти вперше стикаються з хірургічною практикою, набувають відповідних знань, вмінь та навиків і, як правило, після оцінювання своєї майстерності щодо накладання швів, починають розпізнавати у собі талант лікарів ветеринарної медицини-хірургів.

За даної тематики кожний студент забезпечений хірургічним набором (скальпелем, ножицями, хірургічною голкою, голкотримачем, пінцетом, шовним матеріалом, біоматеріалом та методичним посібником (Мисак А.Р., Цісінська С.В., Крупник Я.Г., Леньо Ю.М., Дудчак І.П., Пріцак В.В. Вчення про хірургічну операцію. Навчальний посібник . Львів,2015. 80 с.)
Щоденне гасло викладачів кафедри хірургії: професора Андрія Мисака, доцентів Юрія Леня, Світлани Цісінської, Ярослава Крупника, Ігора Дудчака та асистента Олександра Маркевича – «Роби зі мною, роби так як я, роби краще за мене» було, є і буде основним орієнтиром для студентів у здобутті фаху лікаря ветеринарної медицини.

Професор Андрій Мисак

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru