Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

До свята Святого Миколая ще доволі багато часу, проте колектив кафедри хірургії уже почав отримувати цінні подарунки, які суттєво покращать матеріально-технічну базу як кафедри зокрема, так і університету в цілому.
Так, на початку жовтня за клопотання випускника нашого університету Сергія Шалапая, який мешкає в Ірландії, власник клініки Conor O'Scanaill дарував кафедрі оглядовий стіл для дрібних тварин та портативну операційну лампу. Водночас Сергій передав кольоровий принтер та 1тону кормів для коней (половину кормів передано благодійній організації «Домівка врятованих тварин»). За сприяння Наталі Мишинської БФ «Старе місто Львів» ми усе це отримали.

 

1

Цього ж місяця, за ініціативи та безпосередньої участі випускниці нашого вузу, директорки «Благодійного фонду «Новзед Львів» Любові Миколаївни Мочарської відбулася ділова зустріч з Девідом Хілом (David Hill) менеджером з фандрейзингу та логістики у Великобританії БФ «Новзед» та Локланом Кемпбелом (Dr. Lachlan Cambell), генеральним директором з ветеринарних послуг у Vest Central. По завершенні зустрічі у дар кафедрі передано низку хірургічних інструментів.

1

1

1

1

1

Колектив кафедри хірургії щиро вдячний нашим новим друзям за цінні подарунки, проте найціннішим дарунком, якого ми усі прагнемо, є перемога і мир в Україні.
Професор Андрій Мисак.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru