Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Дослідницько-аналітична практика є невід’ємною складовою у процесі підготовки здобувачів вищої освіти за другим магістерським рівнем підготовки спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «Менеджмент організацій та адміністрування». Саме під час такої практики майбутні спеціалісти доповнюють практичними навичками ті знання, які були одержані під час навчання.
7 вересня 2021 року на кафедрі менеджменту відбувся захист звітів та щоденників з дослідницько-аналітичної практики, яка тривала 6 тижнів з 19.07.2021 р. до 27.08.2021 р. і проходила у підприємствах та організаціях різних форм власності.

Студенти представили результати проходження практики в підприємствах та організаціях різних форм власності, зокрема : ФГ «Лан», ФГ «Маяк-ПВВ», ФГ «Сорока БМ», ФГ «Підярків», СФГ «Санрайз», Агрофірма «Камаз Агро», ФГ «Якторів», ФГ «Агростандарт», ТОВ «Укрлісекспорт», ТОВ «Родорс, ТОВ «БЧН», ТзОВ «Солюшин», ТзОВ «Оскар Олл Трейд», ТхОВ «Егатрон Україна», ПрАТ «Компанія Ензим», BTS Engineering.

Метою даної практики є закріплення теоретичних знань, одержаних під час навчання, набуття і вдосконалення практичних навичок та вмінь в процесі професійної діяльності, розвиток та вдосконалення аналітичного мислення в процесі дослідження об’єкта, отримання особистого досвіду роботи у різних професійних ролях, самовдосконалення у професійній майстерності, формування початкової компетенції ведення самостійної наукової роботи, дослідження та експериментування.
Під час проходження практики здобувачі вищої освіти розвинуть такі ділові якості як: відповідальність, тобто готовність брати на себе відповідальність за виконання поставлених завдань; ініціативність, тобто готовність проявляти ініціативу у вирішенні питань своєї компетенції; організованість, тобто вміння організувати своє робоче місце, раціонально планувати виконання щоденних завдань; пунктуальність, тобто вміння правильно спланувати час та строго виконувати в установлений термін; професійну компетентність, тобто оволодіння комплексом професійних знань та вмінь, передбачених кваліфікаційною характеристикою, а також вміння виявляти основні тенденції розвитку явищ, прогнозувати і створювати наукову основу для прийняття ефективних управлінських рішень.

Бажаємо майбутнім студентам подальших успіхів в навчанні та підготовці до магістерської роботи!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru