Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Всесвітній День боротьби зі СНІДом почали відзначати з 1988 року.

За темпами розвитку епідемії ВІЛ-інфекції займає 2-е місце в Європі і 5-е – у світі. Щоденно в Україні ВІЛ-інфікується 48 осіб, діагноз СНІД ставлять 12 людям, а помирають від СНІДу – восьмеро.
Для попередження про ризики захворювання та саму хворобу 3 грудня для студентів 1 курсу спеціальності «Маркетинговий менеджмент» було проведено виховний захід під гаслом “Хто попереджений – той захищений”.
На якому було проінформовано про проблеми ВІЛ/СНІДу, проблеми людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом. Зокрема, відзначалося, що уразливими до інфікування ВІЛ є діти та молодь, оскільки, за результатами різних досліджень, рівень застосування ризикованих практик серед них є вищим, ніж серед дорослих.
Символом боротьби зі СНІДом є червона стрічка. Вона означає: «Я знаю про проблему ВІЛ/СНІДу і я не байдужий до неї».

Проведений виховний захід – прагнення привернути увагу студентів до проблем СНІДу, поінформувати їх про шляхи передачі ВІЛ і наголосити на необхідності проходження тестування. Такі заходи допомагають студентам усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.

Пам’ятай! Небезпека поряд!
Твоє життя залежить від твоїх обдуманих дій!

Світлана Коробка, доцентка кафедри менеджменту

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru