Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Цьогоріч відбувся черговий восьмий Міжнародний Азіатський конгрес «Політичні кордони: реалії, стратегії, перспективи» у місті Торунь (Польща). Секційні засідання конгресу відбувалися протягом кількох тижнів. Цей захід став ефективною платформою для наукового, ділового та культурного обміну інформацією та досвідом. Участь у конгресі взяли понад сотні представників наукової сфери, дипломатії та бізнесу з різних країн світу.


Модератором дискусійної панелі «Освіта під час пандемії» став завідувач кафедри публічного управління та адміністрування професор Іван ПАРУБЧАК.

У сучасних реаліях настав час мобілізації організаційних якостей, горизонтальної взаємодії та оперативного впровадження ефективних управлінських механізмів для організації дистанційної навчання. Між різними державами існують великі відмінності за рівнем готовності в цілому до переходу на гібридну форму навчання, а в деяких випадках перехід на віддалене навчання здійснюється в екстреному порядку. Карантинні обмеження COVID-19 є не лише викликом, а й новими можливостями щодо реалізацій автономії закладів вищої освіти, а це дає можливість приймати прогресивні рішення на сучасному етапі викликів пандемії та в майбутньому при стабілізації епідеміологічної ситуації.


Мар’яна Матвеєва, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru