Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Міжнародна агропромислова виставка EuroAGRO – це професійний майданчик, де вітчизняні виробники мають можливість продемонструвати свої досягнення у сфері сільського господарства та ознайомитися із новітніми технологіями та рішеннями європейського аграрного ринку, знайти партнерів для бізнесу та залучити інвестиції, взяти участь у дискусійних майданчиках та обговорити перспективи та можливі проблеми в українському сільському господарстві.

Доценти кафедри маркетингу Дорош-Кізим М.М., Гачек Т.С. та Дадак О.О. разом із групами студентів-маркетологів відвідали ПрАТ «Гал-ЕКСПО» (бізнес-платформа, на якій власне і відбувалась виставка), адже кожен фахівець-маркетолог повинен завжди володіти інформацією та бути в курсі найактуальніших питань галузі. Цьогоріч учасники говорили про розвиток дрібного фермерства та сільських територій, земельну реформу, структурні зміни у галузі, зокрема, ліквідацію профільного міністерства, дорадництво, аграрні палати та нові можливості і тенденції в агрогалузі.
Організатори виставки зазначили, що EuroAgro стала подією, яка кожного року наближає українських аграріїв до європейських стандартів і відкриває можливості для міжнародної співпраці в агропромисловому секторі з країнами Європейського Союзу.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru