Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Д 1

На факультеті економіки та менеджменту 22 червня 2021 року відбувся комплексний державний кваліфікаційний екзамен здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 4 курсу денної форми навчання спеціальності 075 - «Маркетинг».
З вітальним словом до студентів та членів комісії звернувся заступник декана факультету, к.е.н., доцент Ярослав Березівський, який проінформував про основні нормативно-організаційні аспекти процедури державного екзамену. У свою чергу, голова та члени екзаменаційної комісії звернули увагу випускників на структуру та особливості складання іспиту. Після побажань студентам успіхів і високих результатів атестацію було розпочато.

 

Д 2

Д 3
У зв’язку з карантинними заходами, які ще тривають, екзаменаційна комісія та здобувачі вищої освіти працювали з дотриманням усіх вимог, без порушення вимог карантину.
Державний екзамен тривав три години. Під час нього здобувачі вищої освіти продемонстрували відмінне володіння усіма вивченими навчальними дисциплінами, надавши вичерпні відповіді на питання комісії. Варто зазначити, що екзаменатори залишились задоволені високим рівнем знань і компетентностей здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, що знайшло своє логічне відображення у підсумкових оцінках.
Вітаємо випускників з успішним складанням кваліфікаційного екзамену! Життя готує ще багато різноманітних екзаменів та випробувань, які ми вам бажаємо скласти виключно на «відмінно»! Нехай вам у всьому щастить!

Д 5

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru