Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1

Відбулась робоча зустріч представників кафедри  економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича з стейкхолдерами, на якій обговорювались освітні програми «Економіка довкілля і природних ресурсів» та «Економіка підприємства» для підготовки здобувачів відповідно другого (магістерського)  та першого (бакалаврського) рівнів вищої освіти. Представлялась, також, освітня програма «Бізнес-економіка», яка впроваджується для підготовки іноземних громадян. 

Фото 2

 

В обговоренні взяли участь голова управи Львівської аграрної палати Ігор Вуйцик; заступниця директора Департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації Людмила Гончаренко; доктор сільськогосподарських наук,  академік НААН України, президент Європейської академії провайдингу Григорій Седіло; голова фермерського господарства Леонід Олійник; виконавчий директор Асоціації місцевих рад Жовківського району Олег Бейзик; керівник фермерського господарства «АГРО-ВОЛЯ», президент Ліги підприємців Прикарпатського регіону Степан Яциків; член правління Львівської аграрної палати Мар’ян Лозинський.

Фото 3

Учасники зібрання підтримали представлені освітні програми. У виступах наголошувалось, що представлені програми розроблені з урахуванням актуальних економічних проблем суб’єктів господарювання та державної економічної політики в Україні. Навчання фахівців-економістів за даними програмами відповідає потребам різних за розмірами та організаційними  формами підприємств. Належна підготовка здобувачів вищої освіти забезпечується поєднанням гуманітарних, фундаментальних та фахових дисциплін,  логічною послідовністю їх освоєння, відповідністю освітніх компонент визначених стандартами вищої освіти компетентностям та результатам навчання.  

 

Оксана Саламін, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru