Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

31 травня в Україні відбулася II Міжнародна науково-практична конференція «Тенденції та перспективи розвитку менеджменту в умовах глобальних викликів». Участь у конференції в дистанційному форматі прийняли вітчизняні та зарубіжні науковці, викладачі кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича університету Павло Музика і Дмитро Соломонко.

Із вітальним словом до учасників конференції звернувся проректор із наукової роботи та міжнародної діяльності Херсонського державного аграрно-економічного університету, професор Олександр Аверчев та декан економічного факультету цього ж навчального закладу, доцент Вікторія Крикунова.
Актуальну інформацію на конференції стосовно реалізації пріоритетів аграрної політики регіону представила директор Департаменту сільського господарства та зрошення Херсонської обласної військової адміністрації Маргарита Степанова.
Професор Полтавської державної аграрної академії Юлія Самойлик у виступі висвітлила актуальні питання стосовно важливих аспектів логістики в АПК.
В рамках міжнародної конференції науковці кафедри, професор Павло Музика і Дмитро Соломонко представили учасникам доповідь на тему: «Пріоритетні напрями політики інноваційного розвитку сільських територій на регіональному рівні».
Цікавими та змістовними були доповіді на конференції науковців Польщі, Грузії, Молдови.

Автори: Павло Музика, Дмитро Соломонко

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru