Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

В сучасних економічних умовах підвищення добробуту населення значною мірою залежить від розвитку підприємництва, а розвиток сільських територій формує основу для забезпечення продовольчої безпеки. 14 вересня у місті Дубляни (Львівський район) відбувся Науково-практичний семінар «Підприємництво: доступно, стисло для жителів села».

Участь у семінарі прийняли науковці, практики, представники органів місцевого самоврядування, завідувач кафедри Львівського університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, професор Павло Музика.
Із вітальним словом до учасників семінару звернувся проректор Львівського національного університету природокористування, професор Ігор Яців, який відзначив важливість підтримки розвитку підприємництва в сільських територіях в поствоєнний період економічного відновлення.

Доктор економічних наук, професор Львівського національного університету природокористування Юрій Губені наголосив на важливості впливу представників наукової спільноти на управлінські рішення із метою вибору раціональних та дієвих інструментів державної підтримки стимулювання розвитку підприємництва в сільських територіях в умовах обмеженості фінансових ресурсів. 
Професор університету Павло Музика у своєму виступі відзначив важливість підтримки розвитку фермерських господарств, молодих фермерів із врахуванням пріоритетності євроінтеграційного курсу економічного розвитку агропродовольчого підкомплексу. Важлива увага приділяється науковцями організації зустрічей із стейкхолдерами, консультативним виїздам на підприємства, що дозволяє здійснювати підготовку кадрів у закладах системи вищої освіти у відповідності із вимогами аграрних підприємств.

В рамках науково-практичного семінару науковці та практики обговорили актуальні питання економічного розвитку підприємництва в об’єднаних територіальних громадах із врахуванням специфіки землекористування в 2022 році, створення передумов для динамізації сучасних моделей підтримки розвитку бізнесу в сільських територіях із пріоритетністю інноваційного фермерства.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru