Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Згідно з навчальною програмою дисципліни «Контроль якості харчових виробництв» для студентів 3-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології 14 .09.2022 року під керівництвом професора університету Гачака Ю.Р. було проведено практичне заняття в умовах лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на Привокзальному ринку. Під час проведення заняття студенти змогли побачити у двох відділах лабораторії, як проводиться загальний огляд продукції, здійснюються численні дослідження м’ясних виробів, молочної продукції, меду та інших харчових продуктів.

Висловлюємо щиру вдячність працівникам лабораторії, особливо нашому випускнику Куциняку Івану Володимировичу за допомогу в організації та безпосередньому проведенні заняття.
Скільки разів ми буваємо на ринку, щоразу купуємо ту чи іншу продукцію. Однак мало хто з людей задумується над тим , що якість та безпеку усіх цих продуктів тут неодмінно контролюють працівники лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи .
Саме лікарі ветеринарної медицини тут щоденно несуть свою нелегку та відповідальну службу, оберігаючи наше із вами здоров’я.
Студенти, збагачені новими знаннями, повернулись в університет…

Юрій Гачак, професор університету

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru