Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Згідно з робочими програмами навчальних дисциплін «Технології молочних і молоковмісних продуктів» та «Інноваційні технології в молочній галузі» 15 березня 2023 року Сергій Стецьков, начальник відділу системи менеджменту та безпеки харчових продуктів ТОВ «Молочна компанія «Галичина» провів заняття для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології.

Стецьков Сергій Миколайович ознайомив студентів з історією підприємства, етапами становлення та перспективами розвитку, а технологією виготовлення молочних продуктів. Студенти мали можливість закріпити теоретичні знання з технології виробництва молочних продуктів, зокрема питного молока, кефіру, йогурту, ряжанки та сметани. Здобувачі також ознайомилися з інноваціями, які запроваджуються на підприємстві. Велика увага була приділена системі HAССP.

Доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Гачак Ю. Р., Білик О. Я. та Мусій Л. Я. збагатились новою інформацією щодо інновацій на підприємстві, яка буде використана при оновленні робочих програм навчальних дисциплін, зокрема щодо розширення компетентностей.
Майбутні спеціалісти з’ясували, що визначальною стратегією діяльності підприємства та головною конкурентною перевагою є виготовлення лише натуральних молочних продуктів з чистих Карпат. Торгова марка «Галичина» є відомим українським йогуртно-кефірним брендом.
Окрім цього, викладачі кафедри разом з працівниками МК «Галичина» накреслили перспективи подальшої плідної співпраці як щодо проведення практичних занять, так і щодо проходження виробничої практики здобувачами на підприємстві.

Всі учасники заняття висловлюють щиру подяку за організацію, можливість усебічного ознайомлення з інноваційними технологіями, сучасними напрямками розвитку молочної промисловості, а також за теплий прийом усій команді ТОВ «Молочна компанія «Галичина». Такий формат співпраці є традиційним.

Любов Мусій, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru