Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 5

Сьогодні вирішення питання практики та працевлаштування здобувачів вищої освіти неможливе без налагодження взаємовигідних партнерських відносин між Університетом і роботодавцями. Так, 21 лютого 2024 року відбулася зустріч здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології” з директором з управління персоналом компанії “Лімо” (ПрАТ Львівський холодокомбінат) Яною Мричко. Сьогодні Львівський холодокомбінат входить у п’ятірку найкращих українських виробників морозива. 

2 4

Під час зустрічі Яна Мричко надала вичерпну інформацію про компанію “Лімо”, сучасні ефективні форми та методи співпраці з роботодавцями, практику та працевлаштування.

У жвавій дискусії учасники дізналися про специфіку роботи, умови оплати праці, режим роботи, питання соціальної захищеності, професійного росту тощо. Також здобувачів освіти поінформували про вимоги сучасних роботодавців до потенційного працівника – це бажання працювати, самовдосконалюватись, дисциплінованість, відповідальність, комунікабельність, вміння працювати в команді, професіоналізм та здатність до навчання.

3 3

Зустріч була цікавою та корисною для всіх її учасників! Щиро дякуємо Яні Мричко й сподіваємося на продовження співпраці.

Допис підготувала Любов Мусій, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru