Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 1

19 квітня 2024 року в межах роботи студентського наукового гуртка “Пізнай науку” (керівник, доцент Любов Мусій), що функціонує на кафедрі технології молока і молочних продуктів, було проведено засідання за темою “Стан підготовки та участь гуртківців у студентських конференціях”. Засідання було заплановане саме напередодні Студентської конференції “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького” з метою надання здобувачам вищої освіти практичних рекомендацій щодо особливостей створення доповіді та мультимедійної презентації як форм представлення результатів студентського наукового дослідження.

2 1

Було виокремлено особливості підготовки наукових доповідей здобувачів спеціальності 181 “Харчові технології” (ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки молока”), наголошено на поєднанні педагогічної, методичної і фахової складових у наукових дослідженнях магістрантів.

3 4
На засіданні також була присутньою гарант освітньо-професійної програми, професор Орися Цісарик, яка розповіла про головні напрями наукової діяльності кафедри.

4 1
Здобувачі вищої освіти висловлювали креативні ідеї щодо перспектив розвитку наукового гуртка та бажання набуття навиків дослідницької роботи, розширення кругозору та ерудиції.
Отож, бажаємо нашим студентам блискучих наукових доповідей із якісною переконливою їх науковою візуалізацією!
Миру та перемоги!

Допис підготувала Любов МУСІЙ, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru