Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Нещодавно в Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України. З метою забезпечення неупередженої та всебічної оцінки студентських наукових робіт, до складу конкурсної комісії було залучено авторитетних і визнаних науковців, які представляють різні провідні заклади вищої освіти. 

20250429 220045

Наш Університет представляла студентка 1 курсу ОС «Магістр» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки молока» Валерія Боршош з доповіддю на тему «Використання сироваткового відвару цвіту липи у технології сиру козиного» (науковий керівник – доцент Наталія Сливка). Метою цього дослідження є розробка технології виробництва козиного сиру із застосуванням відвару цвіту липи для нейтралізації специфічного козиного присмаку та покращення органолептичних характеристик продукту. Також новий продукт має функціональні властивості завдяки хімічному складу козиного молока та наявності природних антиоксидантів і біологічно активних сполук цвіту липи. Доповідь викликала жваву дискусію.

За результатами обговорення журі студентська наукова робота Валерії Боршош здобула диплом ІІІ ступеня (https://drive.google.com/file/d/1RxaTwWDMpT7GWyxcQ38OftbIQgY_SOzA/view).

Тож, вітаємо Валерію і бажаємо нових наукових здобутків, успішного втілення сміливих задумів та наполегливого поступу на шляху досліджень!

Допис підготувала Наталія СЛИВКА, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru