Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У період з 28 квітня по 9 червня 2025 року співробітники кафедри технології молока і молочних продуктів: доценти – Володимира Наговська, Оксана Білик, Любов Мусій, Ірина Сливка та старший викладач Іван Лучка пройшли міжнародне наукове стажування на тему «Безпека харчових продуктів: інновації, технології, перспективи». Стажування було організоване Університетом сільського господарства в Кракові (URK) у співпраці з Українським університетом у Європі (UUE-F) і було спрямоване на підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників українських закладів вищої освіти.

До участі у стажуванні також долучилися представники Луцького національного технічного університету, Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного та Національного університету «Чернігівська політехніка».

1

2

3

4Програма стажування охоплювала навчальні лекції, консультації та науково-практичний семінар, присвячений інноваціям у європейській освітній системі та актуальним тенденціям розвитку науки і технологій у сфері харчової безпеки.

Серед ключових спікерів заходу: професор Анджей Сехман – доктор технічних наук, проректор з міжнародної співпраці URK та Домініка Данкевич – керівниця відділу міжнародного співробітництва та академічних обмінів URK.

Щиро дякуємо організаторам заходу – Університету сільського господарства в Кракові та Українському університету у Європі – за високий рівень проведення стажування, змістовну програму, відкритість до співпраці та створення сприятливих умов для професійного розвитку викладачів.

5 6

6 4

7 4

8 3

9 2

26 червня 2025 року на засіданні кафедри технології молока і молочних продуктів завідувач кафедри, професор Орися Цісарик вручила науково-педагогічним працівникам сертифікати про міжнародне стажування.

Допис підготував Іван ЛУЧКА, старший викладач

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru