20 листопада 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів разом із здобувачами першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності «Харчові технології» взяли участь в онлайн-вебінарі на тему «Система управління якістю», який провела керівниця відділу контролю якості виробництв FOZZY Group Ольга Мручковська.


Під час вебінару було розглянуто такі питання:






Участь у заході сприяла поглибленню результатів навчання з освітніх компонентів «Контроль якості та безпека продукції» та «Управління якістю та безпечністю харчових продуктів», а отримані знання й практичні навички будуть використані в освітньому процесі підготовки фахівців молокопереробної галузі. Щиро дякуємо представникам FOZZY Group за співпрацю у підготовці майбутніх фахівців харчової промисловості.
Допис підготував Іван ЛУЧКА, старший викладач