Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 1

27 березня 2024 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України МОН (м. Київ) відбувся успішний захист дисертаційної роботи разової спеціалізованої вченої ради РСВР 070 про присудження ступеня доктора філософії за спеціальністю 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” з галузі знань 20 “Аграрні науки та продовольство” Віталія Кучмістова (головний технолог ТОВ “ЯСЕНСВІТ”).

Тема дисертаційної роботи “Оптимізація умов утримання курей промислового стада яєчного кросу у багатоярусних кліткових батареях”. Оптимізація та створення комфортних умов утримання птиці при отриманні високих показників продуктивності є важливою умовою та актуальним завданням на сучасному етапі розвитку птахівничої галузі. Розвиток такого напряму тваринництва, як яєчне птахівництво, є перспективним та успішним при використанні земельних ресурсів в Україні.

Галина 24

У цьому заході взяли участь співробітники кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького доценти Леся Фіялович та Галина Паскевич.

Відбулася зустріч з науковцями:

MyCollages

Микола Сахацький та співробітники НУБіП України ознайомили з роботою факультету тваринництва та водних біоресурсів і кафедри біології тварин, а саме з навчально-науковими лабораторіями, зокрема молекулярно-генетичних досліджень та декоративних гідробіоресурсів.

Дякуємо колегам з НУБіП України за співпрацю.

Допис підготували Галина ПАСКЕВИЧ, Леся ФІЯЛОВИЧ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru