Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У своїй освітній діяльності ми намагаємося враховувати сучасні вимоги виробництва до якості знань та вмінь наших випускників. Для того, щоб сприяти формуванню принципів академічної доброчесності, впливати на покращення якості освітньої діяльності та якості викладання навчальних дисциплін, а студенти набували необхідних теоретичних знань та практичних навичок, 29 жовтня було сформовано експертну раду стейкхолдерів за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза".

В Університеті здійснюється підготовка здобувачів другого рівня вищої освіти - магістр, та третього - доктор філософії. Тож у раду увійшли представники профільних закладів наукового та практичного спрямування. Разом ми будемо робити якість освітніх послуг кращою. Будуючи діалог між освітою та виробництвом ми готуємо затребуваних на ринку праці фахівців.
На першому засіданні стейкхолдери ознайомилися із освітньо-професійною та освітньо-науковою програмами, висловилися щодо їх відповідності сучасним вимогам ринку праці та обговорили вимоги до підготовки фахівців та освітні компоненти освітньо-професійної програми.
Склад експертної ради стейкхолдерів за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза":
1. Чечет Ольга Миколаївна – директорка Державного науково-дослідного інституту лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи.
2. Музика Віктор Павлович - заступник директора по науковій роботі Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок.
3. Салига Юрій Тарасович - директор Інституту біології тварин НААН.
4. Остап'юк Андрій Юрійович - директор Львівської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби.
5. Грох Тарас Олегович - заступник начальника Західного міжрегіонального головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні.
6. Локес Сніжна Іванівна - начальниця Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області.
7. Волошин Ростислав Веніамінович - перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.
8. Сачук Роман Миколайович - завідувач лабораторії з контролю якості, безпечності та реєстрації ветеринарних лікарських засобів і кормових добавок ТзОВ "ДЕВІЕ".

За підсумками засідання головою експертної ради обрали Тараса Гроха, заступником – Андрія Остап'юка, секретарем – Уляну Вус.
Дякуємо всім учасникам експертної ради стейкхолдерів та сподіваємося на тривалу і продуктивну співпрацю.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru