Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

11 грудня співробітники кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики провели зустріч-презентацію професії лікаря ветеринарної медицини за ініціативи та прохання громадської організації “Graham Bell” – платформи трансформації. Завдяки цій організації не лише реалізуються громадські, соціальні чи благочинні проекти – це простір, де люди прагнуть наповнити світ кращими ідеями, суспільно-корисним змістом, зреалізовувати себе та допомагати іншим у здійсненні задумів та ідей. Місія платформи – трансформувати світ на краще, навчити мислити ширше та творити на благо суспільству.

Завідувачка кафедри, професор Слівінська Л.Г. розповіла про особливості професії лікаря ветеринарної медицини. Про те, що таку професію вибирає тільки той, хто дуже захоплений і дійсно любить тварин, є чуйним і відповідальним, обізнаним, самостійним, комунікабельними, здатним переносити психічні та фізичні напруги, логічно мислити, бути готовим до виконання важкої роботи. Професор Слівінська Л.Г. також наголосила, що серед основних завдань лікаря ветеринарної медицини не лише лікування тварин, а й профілактика хвороб. Також випускники факультету ветеринарної медицини можуть працювати у ветеринарних лабораторіях, ветеринарних аптеках, на ринках і супермаркетах, тваринницьких фермах, у зоопарку, на митниці, здійснювати ветеринарно-санітарний контроль тощо.

З особливим захопленням діти сприйняли розповідь про правила утримання, догляду та поводження з домашніми улюбленцями, проведений майстер-клас асистентом кафедри Островським О. Я. з дослідження загального стану пухнастої кішки Багіри. Лікар продемонстрував, проведення пальпації та аускультації, вимірювання плину кровотоку та задавання внутрішньо лікарського препарату. Надзвичайно цікавим для дітей було спілкування з твариною - погладити і потримати тварину на руках.
На численні запитання діток відповіли доценти кафедри Драч М.П, Зінко Г.О., Чернушкін Б.О.
Слід відзначити, що захід відбувся у теплій, дружній атмосфері, діти проявили надзвичайну зацікавленість, активність, комунікабельність, вдячність і теплі почуття до тварин.

Магдалина Драч, доцентка кафедри внутрішніх хвороб тварин
та клінічної діагностики

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru