Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

13 лютого у церкві Святої Трійці відбулося цікаве музично-театральне дійство “Прощання з колядою”. До церкви завітав преосвященний владика Володимир, єпископ-помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ, який, зізнався, що це він був ініціатором проведення свята “Прощання з колядою”. Він поблагословив учасників і глядачів і разом із священниками церкви: настоятелем Степаном Кащуком, отцем Юрієм і отцем Миколою та отцями-капеланами, ректоратом, деканами, викладачами, студентами та парафіянами церкви зайняли глядацькі місця.

Творчі колективи ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького: народна хорова капела студентів “Ватра” і народна чоловіча хорова капела “Дзвін”, художні студентські колективи “Музи Гіпократа” ЛНУМ ім.Д.Галицького, народна хорова капели “Мрія” ЛТЕУ, народна капела бандуристів “Галичанка” виконали відомі колядки і щедрівки; “Нова радість стала”. “Бог предвічний”, «Небо і земля»,«Народився Бог на сіні» та ін. Студентський театр “Сад” показав цікаву вертеп - виставу. Однак несподіванкою на святі були студентські колективи нашого університету з факультетів ветеринарної гігієни, екології та права і біотехнологічного. Біотехнологи прийшли з вертепом. Однак їхня вистава відрізнялася сучасним сценарієм. Усі герої вертепу добре знані і відомі нам люди:депутати і міністри, зібрані образи яких увібрали у себе усі негативні риси сучасності. Завершилось дійство так, як і кожна вистава-вертеп, – перемогою над темними силами. А ось студенти факультету ветеринарної гігієни, екології та права здивували співом. Гучні оплески і овації викликала щедрівка М.Леонтовича “Щедрик”. Щедрівка у виконанні колективу студентів звучала дуже несподівано професійно. Тому відео швидко розлетілося інтернетом і отримало сотні “лайків”.
Завершилося дійство привітанням із 40-річчям студентського капелана, отця Романа Довганя, який за досить короткий час став членом університетського колективу ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького. Усі дякували йому за роботу, яка є важливою і разом з тим невидимою, адже йому доводиться працювати не просто з людьми, а з їхніми душами. Насамкінець усі присутні разом з народною чоловічою капелою “Дзвін” виконали “Многая літа”.

І, як український народ каже: “...Дай, Боже, у здоров'ї до наступного року дочекати!».

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru