Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

18 лютого у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького вшанували пам’ять борців за волю України. Серед яких студент нашого університету - новітній Герой України, прапорщик Збройних сил України, учасник російсько-української війни - Вячеслав Анатолійович Кубрак (11.04. 1986 р.— 11.10. 2019р.).
Вячеслав був студентом нашого університету. 2016 р. вступив до ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького на факультет заочної освіти, обрав спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Народився 1986 року в селі Миролюбівка (Нововоронцовський район, Херсонська область).

Учасник миротворчої місії в Косові. 2008 року в складі інженерно-саперного загону 17-ої танкової бригади ліквідовував наслідки вибухів на 61-ому арсеналі ЗСУ в Лозовій, розміновував прилеглі території з 2009 по 2012 рік. Під час служби в Криму, в складі бригади, двічі брав участь у міжнародних військових навчаннях «Сі Бриз». Після окупації Криму російськими військами з 15.09.2014 року виконував бойові завдання в районах проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. З 25.09.2015 року – командир інженерно-саперного взводу 36-ої окремої бригади морської піхоти та командир групи розмінування.
8 жовтня 2019 року під час виконання бойового завдання з проведення інженерної розвідки в зоні боїв зазнав мінно-вибухового поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.
11 жовтня 2019-го помер у Дніпровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова. Похований у с. Миролюбівка Херсонської області.
У Вячеслава лишилися дружина та мама.
Нагороди:
Звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (22 серпня 2020, посмертно) – за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові.
Орден «За мужність» III ст. (23 серпня 2019) – за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.
Медаль «За бездоганну службу» III ст. (22 травня 2018) – за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету i територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку та з нагоди Дня морської піхоти України.
Відзнака Президента України «За участь в антитерористичній операції».
Іменем Вячеслава Кубрака названо патрульний катер ВМСУ (б/н Р194).

Керівничка ВСКРУ Тетяна Купчак

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru