Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

На нараді обговорено Наказ МОН України від 06.06.2022 №527, яким затверджено нову Концепцію національно-патріотичного виховання в системі освіти України до 2025 року та заходи щодо її реалізації.
Серед основних складових національно-патріотичного виховання в Концепції виокремлені громадянсько-патріотичне, духовно-моральне, військово-патріотичне та екологічне виховання.
У період війни, яку росія розв’язала і веде проти України, виникла нагальна необхідність переосмислення зробленого і здійснення системних заходів, спрямованих на посилення національно-патріотичного виховання молоді - формування нового українця, що діє на основі національних та європейських цінностей.

Сьогодні Українська держава та її громадяни є безпосередніми учасниками історичних і водночас важких, трагічних процесів. Живемо в умовах потужної інформаційної боротьби. Щодня, щогодини та щохвилини на нас впливає величезна кількість різноманітної інформації – тривожної, шкідливої, маніпулятивної, обнадійливої тощо. Наше завдання – критично сприймати будь-яку інформацію, що надходить. Більше того – маємо навчати цього наших студентів. У часи невизначеності, відсутності усталених рішень, які всі ми зараз переживаємо, особливого значення для виживання людини, суспільства, держави набуває критичне мислення. Такий тип мислення потрібен для вирішення неординарних практичних завдань. Тож сучасній людині важливо вміти розрізняти маніпуляції, усвідомлювати їхні наслідки, ефективно протистояти їм.
Головні акценти у роботі наставників -повсякденна психологічна допомога та емоційна підтримка учасників освітнього процесу; протидія булінгу; запобігання домашньому насильству; запобігання та протидія торгівлі людьми і звичайно профілактика шкідливих звичок та девіантної поведінки.
Учасникам наради доведено до відома основні напрямки і форми виховної роботи в університеті на 1-й семестр 2022-2023 н.р..


Керівничка ВСКРУ Тетяна Купчак

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru