Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Напередодні Дня Збройних Сил України в Університеті відбулася зустріч із головою волонтерського фонду “ЕЙПРІЛ” Юрієм Танасійчуком. Пан Юрій розповів присутнім про історію заснування фонду та зосередився на ознайомленні аудиторії зі специфікою його діяльності. Зазначив, що, будучи юристом за фахом, обставини, в яких опиналася країна через війну, змусили опановувати нові навики. Бажання допомагати спершу людям із близького оточення, які пішли воювати, переросло у системну роботу цілої команди волонтерів. Волонтерський фонд “ЕЙПРІЛ” зосередився на розробці та виготовленні дронів-камікадзе, які можуть літати на 10–12 км з вагою 1.5–2 кг та ефективно виконувати бойові завдання, зберігаючи життя і здоров’я наших воїнів. Також Юрій Танасійчук, демонструючи 2 види дронів, нагадав, що “на перемогу треба працювати всім суспільством, адже порятунок України – це справа тільки нас самих. Не поринаймо у свята, забуваючи про труднощі. Ворог має відчути, що народ України разом із військом”. 

1 4

 

2 1

Усі охочі можуть своїми донатами та безпосередньою участю у виготовленні дронів-камікадзе та дронів-бомберів, а цього фонд теж навчає, долучитися до нашої спільної перемоги. Зацікавлені у співпраці з фондом “ЕЙПРІЛ” обмінялися інформацією для контакту. За деталями щодо участі у допомозі фонду можна звертатися до керівника Відділу соціально-культурного розвитку Університету Тетяни Купчак. 

3
Знаково, що зустріч відбулась у Міжнародний день волонтерів, присвячений вшануванню роботи всіх волонтерів та їхнього безкорисливого внеску для суспільства. Особливим це свято стало для України, адже в часи війни волонтери стали справжніми янголами, що роблять неймовірне, знаходять дуже потрібні речі – від харчів і засобів гігієни до амуніції та необхідної техніки, доставляють їх крізь кулі та вогонь. Вони діють, незважаючи на страх, невизначеність та втому. Цей день – це шана та вдячність тим, хто працює, не шукаючи винагороди або визнання.
Чисельна спільнота студентів та викладачів Університету привітала з Днем волонтера Юрія Танасійчука та усіх волонтерів і подякувала за їхню нелегку й іноді доволі небезпечну працю. Також усі присутні на зустрічі віддали шану і честь нашим воїнам ЗСУ!

4 1111

В час війни найкращі вітання і подарунки – це допомога і підтримка армії. Якщо кожний буде розуміти, що захист України лежить на його плечах, перемога буде швидкою! На завершення зустрічі усі присутні виконали Гімн України! 

5

6

Фото Ігоря Синкальського

Допис підготувала Тетяна Купчак, керівник Відділу соціально-культурного розвитку університету.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru