EN   UA

logo fem
  ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ


 Декан, доцент, кандидат економічних наук Гримак Олег Ярославович

 Заступники декана:
доцент,  кандидат економічних наук  Березівський Ярослав Петрович
доцент,  кандидат економічних наук    Вовк Мирослава Василівна

fb     іnstagram 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1 2

8 травня 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького за участю виконувача обов’язків ректора Університету, професора Івана Парубчака, декана факультету економіки та менеджменту Олега Гримака, керівника відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богдана Галуха відбулася презентація проєкту “Молофактури”, що реалізується за участю Львівського комунального підприємства “Твори”, Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX. Проект відбувається в межах реалізації титулу “Львів – молодіжна столиця Європи’25”.

фото 2 2

Керівник проєктів Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради Анна Чуба розповіла присутнім здобувачам освіти і представникам адміністрації Університету про умови участі та можливості, які цей проєкт дає студентській молоді. Мета проєкту полягає в тому, щоб зібрати команди серед львівських студентів та студенток ЗПТО та ЗВО, які мають цікаві бізнес-ідеї, скласти разом з ними бізнес-моделі із запуску мануфактур на базі їхніх навчальних закладів та втілити їх у життя.

Усі охочі взяти участь у проєкті “Молофактури” мають зареєструватися до 20 травня, початок проєкту – 29 травня. За результатами реєстрації 200 молодих людей отримають шанси долучитися до програми, зокрема упродовж літа пройти навчання з кваліфікованими тренерами під керівництвом Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради. У навчальній частині проєкту учасники здобудуть знання, як перетворити свою ідею у бізнес-стратегію, як підготувати фінансовий та маркетинговий плани, сформувати власну команду та презентувати розроблений проєкт для бізнес-партнерів.

Після презентації бізнес-планів перед компетентним журі буде обрано 12 команд, тобто тих, хто опрацював і представив свої бізнес-ідеї найкраще. Саме ці команди отримають фінансування у розмірі до 7 000 доларів США на розвиток власного бізнесу на базі свого закладу освіти.

фото 3 2

Запрошуємо до участі у проєкті “Молофактури”!

Анкета для реєстрації учасників проєкту “Молофактури” за посиланням:https://forms.gle/RCpyHS3Sdo3kEtxp9 

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru