EN   UA

 КАФЕДРА УКРАЇНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНИХ МОВ ІМЕНІ ЯКИМА ЯРЕМИ

vuviska

Контакти:
Вул. Тугана-Барановського, 11 а
тел.:  032 239-26-74; 
е-mail: ukrinkafedra@gmail.com

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 4623

У передсвятковий день на завершення курсу Іноземна мова (за фаховим спрямуванням) здобувачі освіти 1-го курсу спеціальності “Екологічна політика та правове регулювання природокористування” відвідали Звіринець-парк імені Бенедикта Дибовського. 

Виконавши низку практичних врав, таких як Reading skills practice, Learn the meaning, pronunciation of new words, Speaking lessons, Classroom discussions на теми за спеціальністю, здобувачам особливо ціково було побачити, як створюють пустелі та тропіки за допомогою тераріумів, також спостерігати поведінку хижих ссавців, сімейства прахів та рослиноїдних.

 

IMG 4592

Сьогодні актуальною темою є умови утримання тварин та догляд за ними. Для свійських тварин зоопарк як другий дім, місця для них достатньо, а це значно краще, ніж бути безпритульними і голодними. В зоопарках також є і дикі тварини, у яких від природи закладено бажання бути на волі.

Саме тому є безліч тем для дискусій та думок, за чи проти утримання тварин у неволі, які були розглянуті на практичних заняттях: Are Zoos Ethical? Arguments for and Against Keeping Animals in Zoos.

Отже, крім граматичних тем у вивчення іноземної мови, важливим аспектом є вміння аргументувати свою думку, наводити приклади, відстоювати свою позицію та робити висновки. Ці навички здобувачі освіти засвоювали та вдосконалювали на практичних заняттях протягом семестру і скористалися можливістю навчання – Open-Space Learning, яке провели разом із викладачем у Звіринці-парку.

IMG 4604

IMG 4606

Допис підготувала Лілія МЕЛЕШКО, викладач англійської мови, асистент кафедри української та іноземних мов

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru