EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 Вчена рада 1

25 квітня 2024 року відбулося чергове засідання Вченої ради Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Колегіальний орган Університету свою роботу розпочав з урочистих моментів, зокрема голова Вченої ради, професор Іван Парубчак вручив диплом доктора філософії Марті Портенко, а також озвучив лист-звернення Міністерства освіти і науки України та Державної установи “Науково-методичний центр вищої фахової та передвищої освіти” з подякою Університету та керівнику відділу соціально-культурного розвитку Університету Тетяні Купчак за підтримку в організації та проведення Всеукраїнського форуму “Національна ідентичність: фронт і тил”.

Вчена рада 2

Згідно з порядком денним перший проректор Університету, доцент Ігор Турко ознайомив членів Вченої ради із підсумками проведення Дня відкритих дверей у ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, подав аналітику щодо цього масштабного заходу, відзначив деякі моменти у його підготовці, які потребують доопрацювання та які варто врахувати на майбутнє.

Проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк доповів про затвердження освітньо-професійних програм “Освіта дорослих, коучинг, тьюторинг, організація громади” першого (бакалаврського рівня) вищої освіти за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки, “Біотехнології та біоенергетика” другого (магістерського рівня) вищої освіти за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія та “Зоофізіотерапія” другого (магістерського рівня) вищої освіти за спеціальністю 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Колегіальний орган, заслухавши детальну інформацію стосовно названих освітньо-професійних програм, одноголосно затвердив кожну із них.

Вчена рада 3

Завідувач кафедри епізоотології, професор Богдан Куртяк представив Вченій раді Університету клопотання про створення діагностично-профілактичного кабінету кафедри епізоотології, аргументував доцільність та необхідність його існування. Вчена рада ухвалила позитивне рішення щодо цього питання.

Вчена рада 4

Також колегіальний орган заслухав та підтримав пункт порядку денного про затвердження голів екзаменаційних (кваліфікаційних) комісій зі встановлення відповідності рівня освітньої підготовки кадрів до вимог освітньо-професійної програми та присвоєння їм кваліфікації за освітньо-кваліфікаційним ступенем фаховий молодший бакалавр у відокремленому структурному підрозділі “Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького” у 2024 році.

Вчена рада 5

Керівник відділу соціально-культурного розвитку Університету Тетяна Купчак доповіла про затвердження кількох положень, зокрема Положення про Відділ соціально-культурного розвитку університету, Положення про молодіжний етнофестиваль української автентичної культури “Гаївки-фест”, Положення про фестиваль художньої творчості студентів першого курсу ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького “Нові таланти університету”, Положення про щорічний загальноуніверситетський Шевченківський конкурс студентської творчості “І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь…”. Кожен із заслуханих документів отримав одноголосне схвалення.

Вчена рада заслухала питання призначення рецензентів та структурного підрозділу для проведення попередньої експертизи докторської дисертації Бондаренко Ірини Вікторівни, яке представив секретар спеціалізованої вченої ради, професор Маріан Сімонов, та про зміну теми дисертаційної роботи аспіранта четвертого року навчання кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики Островського Олега Яновича і прийняла щодо цих пунктів порядку денного позитивні рішення.

Вчена рада 6

У різному до присутніх членів Вченої ради звернувся голова колегіального органу, виконувач обов’язків ректора Університету Іван Парубчак зі словами вдячності за участь у підготовці та проведенні Дня відкритих дверей, поділився власними враженнями від спілкування з освітянами західних та центральних областей України, яке відбулося у межах профорієнтаційних зустрічей. Щодо планів на найближче майбутнє, однією із пріоритетних подій відзначив заплановану на 16–17 травня студентську конференцію “Дні студентської науки…”, що присвячена 240-річчю започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru