- Заготівля кормів, нормована годівля тварин та профілактика аліментарних захворювань: навч. посібник / [П.З. Столярчук, Я.І. Півторак, І.П. Голодюк та ін.]. – Львів: ПП «Добрий друк», 2011. – 288 с. (гриф Міністерства освіти та науки України № 1/11-11731 від 22.12.10).
- Кулик М.Ф. Теорія і практика оцінки кормів і раціонів у молочних одиницях для корів різного рівня продуктивності: навч. посібник / М.Ф. Кулик, В.Ф. Петриченко, Я.І. Півторак та ін. – Вінниця: ФОП Рогальська І.О., 2011. – 276 с.
- Дармограй Л.М. Годівля риб: навч. посібник / Л.М. Дармограй, Я.І. Півторак, Ю.В. Лобойко. – Львів, 2012. – 52 с.
- Нормована годівля і живлення овець: навч. посіб. / [Я.І. Півторак, І.П. Голодюк, Л.М. Дармограй, та ін.]. – Львів: ПП «Добрий друк», 2012. – 86 с.
- Півторак Я.І. Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин: навч. посібник / Я.І. Півторак, І.П. Голодюк, О.М. Слобода, В.Л. Матеуш. – Львів, 2012. – 100 с.
- Півторак Я.І. Фітотоксини кормів та способи їх інактивації: навч. посібник / Я.І. Півторак, І.П. Голодюк, Л.М. Дармограй, О.М. Слобода. – Львів, 2012. – 45 с.
- Голодюк І.П. Нормована годівля і живлення свиней: навч. посібник / І.П. Голодюк, Я.І. Півторак, О.С. Наумюк, Р.А. Петришак – Львів: ПП «Добрий друк», 2013. – 84 с.
- Голодюк І.П. Зберігання та контроль якості кормів: навч.-метод. посіб. / І.П. Голодюк, Я.І. Півторак. – Львів: ПП «Добрий друк», 2014. – 80 с.
- Дармограй Л.М. Визначення поживної цінності кормів: навч. посібник / Л.М. Дармограй, Я.І. Півторак, С.М. Лесів. – Львів, 2014. – 79 с.
- Наумюк О.С. Технологія виробництва рослинних кормів: навч. посібник / О.С. Наумюк, І.П. Голодюк, Я.І. Півторак, Р.А. Петришак. – Львів: ПП «Добрий друк», 2014. – 96 с.
- Голодюк І.П. Нормована годівля коней: навч. посіб. / І.П. Голодюк. – Львів: ПП «Добрий друк», 2015. – 84 с.
- Оцінка поживності кормів : метод. вказівки / І.П. Голодюк, О.С. Наумюк, Р.А. Петришак, В.Л. Матеуш, І.Я. Семчук. – Львів, 2015. – 44 с.
- Зоотехнічний аналіз кормів та визначення їх поживності : метод. вказівки / І.П. Голодюк, О.С. Наумюк, Р.А. Петришак, В.Л. Матеуш. – Львів, 2015. – 52 с.
- Годівля екзотичних тварин : метод. вказівки / Я.І.Півторак, Л.М.Дармограй, С.М.Лесів, О.С.Наумюк, Р.А.Петришак, О.М.Слобода, І.П.Голодюк – Львів, 2015. – 42 с.
- Годівля племінних і високопродуктивних тварин: метод. вказівки / Я.І Півторак., І.П.Голодюк. – Львів, 2016. – 35 с.
- Норми годівлі та раціональне живлення людей : метод. вказівки / Р.А.Петришак, Я.І.Півторак., О.С.Наумюк, І.П.Голодюк. – Львів, 2015. – 39с.
- Поживність кормів і норми годівлі сільськогосподарських тварин: навч.-метод. посібник / Я.І Півторак., І.П.Голодюк, О.С.Наумюк, Р.А. Петришак, В.Л.Матеуш. – Львів, 2016. – 89 с.
- Аналізи і методи оцінки поживності кормів : навч. посібник / Дармограй Л.М. – Львів, 2016. – 83 с.
- Голодюк І.П. Годівля тварин і технологія кормів (тестові завдання) : навч. посібник / І.П.Голодюк, Я.І.Півторак, Р.А. Петришак, В.Л.Матеуш. – Львів, 2018. – 75с.
- Деталі
-
Опубліковано: 28 лютого 2019
-
Перегляди: 1083
7 лютого о 16:15 год. 2019 року
Перейдіть за посиланням << >>
Перейдіть за посиланням <<< ТУТ >>
Тема: Як розпізнати хижацькі видання, та не стати їхньою жертвою"
Тези: Буде розглянуто характеристики якісного видання, та маркери хижацьких
журналів. Показано приклади фейкових видань, та яким чином можна перевірити
чи індексується видання на платформі Web of Science
- Деталі
-
Опубліковано: 05 лютого 2019
-
Перегляди: 1697
Спеціальності |
Перелік конкурсних предметів |
Коефіцієнт |
||
За державним замовленням, а також за кошти фізичних та/або юридичних осіб |
Коефіцієнт |
Лише за кошти фізичних та/або юридичних осіб |
Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза (магістр) |
1. Українська мова та література |
0,2 |
1. Українська мова та література |
0,2 |
2. Біологія |
0,5 |
2. Біологія |
0,5 |
|
3. Хімія або математика |
0,2 |
3. Історія України або іноземна мова |
0,2 |
Фармація, промислова фармація (магістр) |
1. Українська мова та література |
0,2 |
1. Українська мова та література |
0,2 |
2. Біологія або хімія |
0,5 |
2. Біологія |
0,5 |
|
3. Фізика або математика |
0,2 |
3. Іноземна мова або історія України |
0,2 |
Право |
1. Українська мова та література |
0,2 |
1. Українська мова та література |
0,2 |
2. Історія України |
0,5 |
2. Історія України |
0,5 |
|
3. Математика або іноземна мова |
0,2 |
3. Географія або біологія |
0,2 |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
1. Українська мова та література |
0,3 |
1. Українська мова та література |
0,3 |
2. Біологія |
0,35 |
2. Біологія |
0,35 |
|
3. Хімія або математика |
0,25 |
3. Історія України або географія |
0,25 |
Водні біоресурси та аквакультура |
1. Українська мова та література |
0,3 |
1. Українська мова та література |
0,3 |
2. Біологія |
0,35 |
2. Біологія |
0,35 |
|
3. Хімія або математика |
0,25 |
3. Історія України або географія |
0,25 |
Харчові технології |
1. Українська мова та література |
0,3 |
1. Українська мова та література |
0,3 |
2. Математика |
0,4 |
2. Історія України |
0,4 |
|
3. Хімія або біологія |
0,2 |
3. Географія або біологія |
0,2 |
Біотехнології та біоінженерія |
1. Українська мова та література |
0,3 |
1. Українська мова та література |
0,3 |
2. Біологія |
0,4 |
2. Біологія |
0,4 |
|
3. Хімія або математика |
0,2 |
3. Хімія або історія України |
0,2 |
Екологія |
1. Українська мова та література |
0,2 |
1. Українська мова та література |
0,2 |
2. Біологія |
0,5 |
2. Біологія |
0,5 |
|
3. Хімія або географія |
0,2 |
3. Історія України або математика |
0,2 |
Маркетинг |
1. Українська мова та література |
0,5 |
1. Українська мова та література |
0,5 |
2. Математика |
0,2 |
2. Історія України |
0,2 |
|
3. Іноземна мова або географія |
0,2 |
3. Географія або біологія |
0,2 |
Менеджмент |
1. Українська мова та література |
0,4 |
1. Українська мова та література |
0,3 |
2. Математика |
0,3 |
2. Історія України |
0,3 |
|
3.Іноземна мова або географія |
0,2 |
3. Географія або біологія |
0,3 |
Туризм |
1. Українська мова та література |
0,4 |
1. Українська мова та література |
0,3 |
2. Іноземна мова |
0,3 |
2. Історія України |
0,3 |
|
3. Географія або математика |
0,2 |
3. Іноземна мова або географія |
0,3 |
- Деталі
-
Опубліковано: 29 грудня 2018
-
Перегляди: 1805
28 листопада 2018 року о 1430 в аудиторії № 7 відбудеться Конференція трудового колективу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
- Затвердження Колективного договору ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
- Затвердження Правил внутрішнього трудового розпорядку ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
- Затвердження складу Вченої ради ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
- Різне
Оргкомітет
- Деталі
-
Опубліковано: 22 листопада 2018
-
Перегляди: 1743
Методичні роз’яснення щодо Додатку 4 Опис впливу
- Деталі
-
Опубліковано: 20 листопада 2018
-
Перегляди: 8253
При кафедрі мікробіології та вірусології створено Міжнародний навчально-практичний центр «Ветеринарне та технологічне забезпечення фермерства».
Відповідальна за МНПЦ – доцент Прийма О. Б.
У тематику МНПЦ включені теми: «Лабораторна діагностика та епідеміологія інфекційних хвороб» і «Ветеринарна справа та бухгалтерський облік».
- Деталі
-
Опубліковано: 16 листопада 2018
-
Перегляди: 2845
Результати опитування студентів за 2024 р
- Деталі
-
Опубліковано: 15 листопада 2018
-
Перегляди: 2691
Навчально-дослідна лабораторія на кафедрі мікробіології вірусології почала свою роботу в 2012 році. У цій лабораторії студенти мають можливість оволодіти практичними навиками з лабораторної діагностики інфекційних хвороб тварин. На заняттях студенти виготовлять мазки, досліджують морфологічні й тинкторіальні властивості мікроорганізмів; вивчають техніку приготування поживних середовищ і методи стерилізації; здійснюють посіви на поживні середовища і досліджують культурально-біохімічні властивості мікроорганізмів; проводять біопробу на лабораторних тваринах; відпрацьовують методики постановки серологічних реакцій. Отримані практичні навики дають змогу студентам оптимально засвоїти матеріал навчальної програми дисциплін, які викладаються на кафедрі мікробіології та вірусології.
- Деталі
-
Опубліковано: 15 листопада 2018
-
Перегляди: 2031