EN   UA

  1. Заготівля кормів, нормована годівля тварин та профілактика аліментарних захворювань: навч. посібник / [П.З. Столярчук, Я.І. Півторак, І.П. Голодюк та ін.]. – Львів: ПП «Добрий друк», 2011. – 288 с. (гриф Міністерства освіти та науки України № 1/11-11731 від 22.12.10).
  2. Кулик М.Ф. Теорія і практика оцінки кормів і раціонів у молочних одиницях для корів різного рівня продуктивності: навч. посібник / М.Ф. Кулик, В.Ф. Петриченко, Я.І. Півторак та ін. – Вінниця: ФОП Рогальська І.О., 2011. – 276 с.
  3. Дармограй Л.М. Годівля риб: навч. посібник / Л.М. Дармограй, Я.І. Півторак, Ю.В. Лобойко. – Львів, 2012. – 52 с.
  4. Нормована годівля і живлення овець: навч. посіб. / [Я.І. Півторак, І.П. Голодюк, Л.М. Дармограй, та ін.]. – Львів: ПП «Добрий друк», 2012. – 86 с.
  5. Півторак Я.І. Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин: навч. посібник / Я.І. Півторак, І.П. Голодюк, О.М. Слобода, В.Л. Матеуш. – Львів, 2012. – 100 с.
  6. Півторак Я.І. Фітотоксини кормів та способи їх інактивації: навч. посібник / Я.І. Півторак, І.П. Голодюк, Л.М. Дармограй, О.М. Слобода. – Львів, 2012. – 45 с.
  7. Голодюк І.П. Нормована годівля і живлення свиней: навч. посібник / І.П. Голодюк, Я.І. Півторак, О.С. Наумюк, Р.А. Петришак – Львів: ПП «Добрий друк», 2013. – 84 с.
  8. Голодюк І.П. Зберігання та контроль якості кормів: навч.-метод. посіб. / І.П. Голодюк, Я.І. Півторак. – Львів: ПП «Добрий друк», 2014. – 80 с.
  9. Дармограй Л.М. Визначення поживної цінності кормів: навч. посібник / Л.М. Дармограй, Я.І. Півторак, С.М. Лесів. – Львів, 2014. – 79 с.
  10. Наумюк О.С. Технологія виробництва рослинних кормів: навч. посібник / О.С. Наумюк, І.П. Голодюк, Я.І. Півторак, Р.А. Петришак. – Львів: ПП «Добрий друк», 2014. – 96 с.
  11. Голодюк І.П. Нормована годівля коней: навч. посіб. / І.П. Голодюк. – Львів: ПП «Добрий друк», 2015. – 84 с.
  12. Оцінка поживності кормів : метод. вказівки / І.П. Голодюк, О.С. Наумюк, Р.А. Петришак, В.Л. Матеуш, І.Я. Семчук. – Львів, 2015. – 44 с.
  13. Зоотехнічний аналіз кормів та визначення їх поживності : метод. вказівки / І.П. Голодюк, О.С. Наумюк, Р.А. Петришак, В.Л. Матеуш. – Львів, 2015. – 52 с.
  14. Годівля екзотичних тварин : метод. вказівки / Я.І.Півторак, Л.М.Дармограй, С.М.Лесів, О.С.Наумюк, Р.А.Петришак, О.М.Слобода, І.П.Голодюк – Львів, 2015. – 42 с.
  15. Годівля племінних і високопродуктивних тварин: метод. вказівки / Я.І Півторак., І.П.Голодюк. – Львів, 2016. – 35 с.
  16. Норми годівлі та раціональне живлення людей : метод. вказівки / Р.А.Петришак, Я.І.Півторак., О.С.Наумюк, І.П.Голодюк. – Львів, 2015. – 39с.
  17. Поживність кормів і норми годівлі сільськогосподарських тварин: навч.-метод. посібник / Я.І Півторак., І.П.Голодюк, О.С.Наумюк, Р.А. Петришак, В.Л.Матеуш. – Львів, 2016. – 89 с.
  18. Аналізи і методи оцінки поживності кормів : навч. посібник / Дармограй Л.М. – Львів, 2016. – 83 с.
  19. Голодюк І.П. Годівля тварин і технологія кормів (тестові завдання) : навч. посібник / І.П.Голодюк, Я.І.Півторак, Р.А. Петришак, В.Л.Матеуш. – Львів, 2018. – 75с.

 

      7   лютого о  16:15  год.  2019 року 

                      Перейдіть за посиланням           <<  cisco webex meetings >>

 

Перейдіть за посиланням     <<< ТУТ  >>

Тема: Як розпізнати хижацькі видання, та не стати їхньою жертвою"

 

 

Тези:  Буде розглянуто характеристики якісного видання, та маркери хижацьких
журналів. Показано приклади фейкових видань, та яким чином можна перевірити
чи індексується видання на платформі Web of Science

 

Спеціальності

Перелік конкурсних предметів

Коефіцієнт

За державним замовленням, а також  за кошти фізичних та/або юридичних осіб

Коефіцієнт

Лише за кошти фізичних та/або юридичних осіб

Ветеринарна медицина

Ветеринарна медицина (магістр)

1. Українська мова та література

0,2

1. Українська мова та література

0,2

2. Біологія

0,5

2. Біологія

0,5

3. Хімія  або математика

0,2

3. Хімія  або історія України

0,2

Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза (магістр)

Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза (магістр)

1. Українська мова та література

0,2

1. Українська мова та література

0,2

2. Біологія

0,5

2. Біологія

0,5

3. Хімія або математика

0,2

3. Історія України або іноземна мова

0,2

Фармація, промислова фармація (магістр)

Фармація, промислова фармація (магістр)

1. Українська мова та література

0,2

1. Українська мова та література

0,2

2.  Біологія або хімія

0,5

2.  Біологія

0,5

3. Фізика або математика

0,2

3. Іноземна мова або історія України

0,2

Право

Право

1. Українська мова та література

0,2

1. Українська мова та література

0,2

2. Історія України

0,5

2. Історія України

0,5

3. Математика або іноземна мова 

0,2

3. Географія або біологія 

0,2

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

1. Українська мова та література

0,3

1. Українська мова та література

0,3

2. Біологія

0,35

2. Біологія

0,35

3. Хімія або математика

0,25

3. Історія України  або географія

0,25

Водні біоресурси та аквакультура

Водні біоресурси та аквакультура

1. Українська мова та література

0,3

1. Українська мова та література

0,3

2. Біологія

0,35

2. Біологія

0,35

3. Хімія або математика

0,25

3. Історія України  або географія

0,25

Харчові технології

Харчові технології

1. Українська мова та література

0,3

1. Українська мова та література

0,3

2. Математика

0,4

2. Історія України

0,4

3. Хімія або біологія

0,2

3. Географія або біологія

0,2

Біотехнології та біоінженерія

Біотехнології та біоінженерія

1. Українська мова та література

0,3

1. Українська мова та література

0,3

2. Біологія

0,4

2. Біологія

0,4

3. Хімія або математика

0,2

3. Хімія або історія України

0,2

Екологія

Екологія

1. Українська мова та література

0,2

1. Українська мова та література

0,2

2. Біологія

0,5

2. Біологія

0,5

3. Хімія або географія

0,2

3. Історія України або математика

0,2

Маркетинг

Маркетинг

1. Українська мова та література

0,5

1. Українська мова та література

0,5

2. Математика

0,2

2. Історія України

0,2

3. Іноземна мова  або географія

0,2

3.  Географія або біологія

0,2

Менеджмент

Менеджмент

1. Українська мова та література

0,4

1. Українська мова та література

0,3

2. Математика

0,3

2. Історія України

0,3

3.Іноземна мова або географія

0,2

3. Географія або біологія

0,3

Туризм

Туризм

1. Українська мова та література

0,4

1. Українська мова та література

0,3

2. Іноземна мова

0,3

2. Історія України

0,3

3. Географія  або математика

0,2

3. Іноземна мова або географія

0,3

 

28 листопада 2018 року о 1430 в аудиторії № 7 відбудеться  Конференція трудового колективу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

  1. Затвердження Колективного договору ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
  2. Затвердження Правил внутрішнього трудового розпорядку ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
  3. Затвердження складу Вченої ради ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
  4. Різне

                                                                                                                    Оргкомітет

 

При кафедрі мікробіології та вірусології створено Міжнародний навчально-практичний центр «Ветеринарне та технологічне забезпечення фермерства».
Відповідальна за МНПЦ – доцент Прийма О. Б.

У тематику МНПЦ включені теми: «Лабораторна діагностика та епідеміологія інфекційних хвороб» і «Ветеринарна справа та бухгалтерський облік».

Навчально-дослідна лабораторія на кафедрі мікробіології вірусології почала свою роботу в 2012 році. У цій лабораторії студенти мають можливість оволодіти практичними навиками з лабораторної діагностики інфекційних хвороб тварин. На заняттях студенти виготовлять мазки, досліджують морфологічні й тинкторіальні властивості мікроорганізмів; вивчають техніку приготування поживних середовищ і методи стерилізації; здійснюють посіви на поживні середовища і досліджують культурально-біохімічні властивості мікроорганізмів; проводять біопробу на лабораторних тваринах; відпрацьовують методики постановки серологічних реакцій. Отримані практичні навики дають змогу студентам оптимально засвоїти матеріал навчальної програми дисциплін, які викладаються на кафедрі мікробіології та вірусології.