EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У середу, 30 вересня,  учасники засідання вченої ради університету змінили  назву Наукової бібліотеки  університету. Тепер  вона називатиметься Бібліотека Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького.

Загалом вчена рада розглянула 21 питання порядку денного і ухвалила ряд важливих рішень. Зокрема учасники засідання ухвалили план роботи вченої ради на 2020-2021 навчальний рік, заслухали  звіт проректора з науково-педагогічної роботи І. В.Двилюка  про роботу НМР університету, про результати заліково-екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року,  про розвиток освітніх програм  в університеті, та  ухвалили проєкти положень про практику та практику за кордоном.

Доповідач уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції Х.Ю.Кульгавець  розповіла про організацію своєї роботи в університеті та роботи  новоствореної комісії з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми в університеті, у результаті чого вчена рада  ухвалила проєкт положень про уповноважену особу і комісію.

Також було ухвалено Положення про систему виявлення та запобігання академічному плагіату у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького.

Проректор з наукової роботи О.М.Федець  доповів про розгляд проектів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених для участі в конкурсі за рахунок коштів державного бюджету і рекомендував проект молодої науковиці Ірини  Сливки “Дослідження промислово перспективних пробіотичних штамів молочнокислих бактерій, ізольованих з традиційних карпатських продуктів”.  Він також доповів  про висунення кандидатури претендента на здобуття премії Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради для молодих учених і дослідників.  Вчена рада ухвалила  рекомендація проректора з наукової роботи та проголосувала за присвоєння вченого звання доцента Надії Антонівні Литвин, Зоряні Євгенівні Бурковській та Ірині Миколаївні Сливці, дала згоду на створення разових спеціалізованих вчених рад для розгляду та проведення захисту дисертацій, проходження дистанційного стажування за кордоном  тощо.

Насамкінець  учасники вченої ради розглянули питання про надання згоди забудовнику церкви на проїзд будівельного транспорту територією університету.  Вчена радо одноголосно відхилила  надання такого права забудовнику і використання території університету для важковагового транспорту.

 Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru