EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Науково-дослідна робота кафедри виконується за двома темами:
1. «Вивчення господарсько–біологічних, технологічних особливостей та продуктивних якостей великої рогатої худоби у західному регіоні України» , № державної реєстрації 0121U110075. Прикладне дослідження. Осередчук Р. С., к. с.-г. н., доцент, Мазур Н. П., д. с.-г. н, старший викладач.
2. «Вивчення благополуччя диких і домашніх тварин», № державної реєстрації 0123U102428. Прикладне дослідження. Попадюк С. С., к. с.-г. н., доцент.
По першій темі наукова робота співробітників кафедри спрямована на створення нових заводських типів, ліній і родин української чорно-рябої молочної породи західного внутрішньопородного типу та збереження і удосконалення зональних і локальних порід, яких розводять в західному регіоні України, зокрема симентальської, червоної польської, бурої карпатської, пінцгау.
У галузі м’ясного скотарства науково-дослідна робота направлена на інтенсивне використання вітчизняних і зарубіжних м’ясних порід – української, волинської, поліської, м’ясних сименталів, абердин-ангуської, лімузинської та інших. Результати проведених досліджень співробітники кафедри щорічно публікують у періодичних наукових виданнях.
Важливою ланкою діяльності кафедри є підготовка наукових кадрів через магістратуру, аспірантуру, докторантуру. Проведення курсів підвищення кваліфікації для керівників і спеціалістів сільськогосподарських підприємств, викладачів коледжів. Розробка рекомендацій і нормативних документів, творча співпраця з науково-дослідними інститутами відповідного профілю в Україні і за кордоном для обміну науковою інформацією та науковими кадрами.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru