EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Професор Богдан Гутий і доцент Андрій Щербатий – дослідники 2019 року

Засідання вченої ради, що відбулося 20 листопада, розпочалося з вручення нагород. Ректор університету, професор Володимир Стибель вручив дві університетські нагороди: “Нагороду дослідник року” – доктору наук, професору Богдану Гутому, “Нагороду молодий дослідник року” – доценту кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики Андрію Щербатому. Також, з нагоди Дня працівників сільського господарства Львівська обласна профспілкова організація праціваників сільського господарства нагородила грамотами докторку сільськогосподарських наук, професорку Орисю Цісарик та завідувачку кафедри технології м'яса, м'ясних та олійно-жирових виробів, доцентку Уляну Драчук.
13

Вчена рада також привітала асистента кафедри мікробіології та вірусології Яромира Турка з успішним захистом кандидатської дисертації.

Згодом вчена рада заслухала доповідачів і розглянула ряд важливих питань. Про підсумки вступної кампанії 2019 року та завдання щодо забезпечення набору студентів у 2020 році доповів відповідальний секретар ПК Данкович Р.С.; про організацію профорієнтаційної роботи з забезпечення якісного набору студентів у 2020 р. – перший проректор Турко І.Б.; про розгляд ліцензійної справи щодо підготовки здобувачів за освітньою програмою першого рівня вищої освіти (бакалавр) спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» – декан ФВГЕП Пеленьо Р.А.
Учасники засідання також заслухали звіт щодо проходження стажування за кордоном викладачів університету за 2019 календарний рік, присвоєння вченого звання доцента Пундяку Т.О.та ухвалили методичні рекомендації «Застосування кислотного мийно-дезинфікуючого засобу «Мілкодез» для санітарної обробки доїльного обладнання та молочного інвентаря.

 

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru